Propunere de colaborare!

SocialNews

SocialNews.ro este un site de știri recent înființat! Suntem o echipă apolitică de jurnaliști care dorim să aducem în viața de zi cu zi știri și subiecte interesante din domeniul social! Dacă sunteți interesat de subiecte de actualitate din acest domeniu, noi vă putem publica în mod gratuit articolele!

Ne sunt folositoare articole despre subiecte interesante, în special pentru tineri, din domenii importante, precum: educație, psihologie, medical, universitar, ONG-uri, monden, știință, istorie, artă, cinematografie, media, muzică, fashion, externe, juridic, etc.

Am realizat acest site de știri din mai multe motive! Marea majoritate a publicațiilor din România acorda o atenție mult prea mare, după parerea noastră, știrilor din domeniul politic și economic, conflictelor pentru putere, corupției, războaielor politice, etc.

Noi considerăm că presa din România ar trebui să acorde o atenție mult mai mare știrilor cu adevarat utile pentru oameni! Nu putem construi nimic durabil dacă nu ne desprindem de trecut și de conflictele existente în această societate care se aamplifică din ce în ce mai mult!

Tinerii și oamenii obișnuiți din România au nevoie de modele, de lucruri utile, frumoase, constructive, care să îi ajute cu adevărat să facă față acestei societăți …. excesiv de moderne!

Așadar, dacă sunteți un iubitor de oameni și de tineri, în adevăratul sens al cuvântului și dacă doriți să puneți pe o coala de hârtie câteva lucruri frumoase și utile care pot fi folositoare celorlalți, vă invităm să ne contactați cât mai curând!

Putem colabora pe termen lung și putem dezvolta împreună proiecte interesante!

Să aveți succes, noroc și o zi …… minunată!

                                                                                           Redacția SocialNews.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate