Protest la portului Constanța: angajații sunt nemulțumiți de intențiile ministrului transporturilor

SocialNews

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că va anula Agenția Română pentru Salvarea Vieții pe Mare (ARSVOM), care i-a deranjat pe angajați. Au ieșit luni, 5 iulie, pentru a protesta în portul Constanța.

De fapt, agenția a intrat în viziunea ADN-ului. Cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu de către Tribunalul Constanța timp de 30 de zile, inclusiv Daniel Manole, șeful ARSVOM.

”Noi aveam un control pornit la cererea mea, control încheiat care a ridicat o serie largă de probleme pe seria de achiziţii. Această agenţie va fi desfiinţată, am discutat şi cu premierul şi şi-a dat acordul, iar atribuţiile ei vor fi preluate de IGSU. De fapt nici nu-şi avea neapărat rostul, iar prin felul în care au acţionat vedem şi aceste acuzaţii. E un dosar în curs, va trebui să ajungă la final, arată că sunt suspiciuni mari de integritate, în orice caz de competenţe grave. Vom desfiinţa această agenţie”

, a transmis Cătălin Drulă, duminică.

Ministrul Transporturilor a anunțat, de asemenea, că a dispus controlul altor instituții care apar în buletinul ADN și a ordonat modificări în conducerea acestora.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate