Răzvan Simion, pregătiri pentru nunta cu Daliana Răducan. Când şi unde va avea loc marele eveniment

SocialNews

Răzvan Simion a vorbit despre marele eveniment din viaţa lui care va avea loc anul viitor. Prezentatorul şi partenera sa, Daliana Răducan au început deja pregătirile pentru nuntă. Despre lista de invitaţi, matinalul de la Antena 1 a dezvăluit că se măreşte pe zi ce trece.

Răzvan Simion şi Daliana Răducan formează un cuplu de mai bine de trei ani. După despărţirea de Lidia Buble, prezentatorul TV şi-a găsit liniştea în braţele frumoasei brunete pe care o va duce în faţa altarului.

Razvan Simion si Daliana

Răzvan Simion a început pregătirile pentru nuntă!

Despre marele eveniment se ştie doar că va avea loc anul viitor, însă cei doi îndrăgostiţi nu au dezvăluit pentru moment data exactă. În schimb, colegul lui Dani a dezvăluit recent că a început pregătirile chiar cu lista invitaților.

Dacă la început aveau de gând să organizeze o nuntă mică, acum nu va mai fi posibil acest lucru pentru că, spune el, au foarte mulţi prieteni care vor să le fie alături în ziua cea mare.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. – cu privire la locație).

Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. – râde)”, a spus Răzvan Simion, pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

  Chișinăul intră tare și în posturile tv pro Kremlin. CSE sistează licența de emisie pentru șase canale de televiziune

Cine le vor fi nași

Întrebat despre cine le vor fi nași la nuntă, Răzvan Simion a explicat că e vorba despre un cuplu care nu face parte din showbiz. În ceea ce îl priveşte pe bunul său prieten, Dani Oţil, se pare că el nu va avea un rol foarte important în acest eveniment.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult în pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV, la „Xtra Night Show”.

Matinalul de la Antena 1 i-a dăruit un inel cu diamant Dalianei Răducan

Răzvan Simion i-a dăruit iubitei sale un prețios inel de logodnă cu diamante la începutul anului. Frumoasa brunetă a spus „DA” fără să stea pe gânduri.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește, începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari.

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a transmis Răzvan Simion la începutul anului.

  Spiritele se încing din nou la Barcelona: Demonstraţie împotriva unei posibile amnistii pentru separatiştii catalani

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment