Record de audiență pentru Christian Sabbagh

SocialNews

Duminică, 23.05.2021, Kanal D a înregistrat cea mai bună audiență cu Știrile de la ora 18.00, prezentate de Christian Sabbagh. O medie de 714.000 telespectatori din întreaga Românie au urmărit Știrile Kanal D, în intervalul orar 18.00-19.00. Un frumos succes care are în spate foarte multă muncă, pasiune și talent.

Cine este Christian Sabbagh?

cristian sabbagh audientaPrezintă Știrile Kanal D din week-end, de la ora 18.00. Este în egală măsură jurnalist de investigație, corespondent de război, membru de Onoare al Corpului Național Al Polițiștilor (C.N.P.), membru de Onoare al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operații, premiat de-a lungul anilor cu numeroase dinstincții jurnalistice pentru curaj și profesionalism.
Se implică în campanii umanitare, este foarte supărat atunci când cineva încearcă…să îl cumpere. A trecut prin foarte multe situații riscante și a fost chiar amenințat cu moartea de câteva ori. A prezentat foarte mult timp emisiunea “112- Poliția în acțiune” la Prima TV, post de televiziune pentru care a lucrat aproape 10 ani.
M-am născut într-o familie bogată, însă părinții nu m-au educat în spiritul banilor
christian sabbagh audienta 3Până în anul 1978 Christian Sabbagh făcea naveta între Vălenii de Munte și Beirut. Acolo trăiau părinții săi. Situația din Liban și conflictele mari de acolo, l-au determinat să aleagă în cele din urmă România. A absolvit cursurile Liceului din Vălenii de Munte. În anul 1996 termină cu succes și cursurile Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Urmează apoi un Master în filosofie în cadrul aceleiași universități.
Ulterior a devenit realizatorul emisiunii 112 Poliția în Acțiune, până în 2010, apoi prezentator de știri la Kanal D, corespondent de război în Orientul Mijlociu și Africa. 
Poate cel mai mare paradox al carierei mele a fost că nu mi-a plăcut niciodată stilul senzaționalist, alarmist și excesiv de comercial al jurnalismului modern, și cu toate acestea, cam tot ce am făcut în această meserie a fost ieșit din comun, extraordinar, de multe ori chiar senzațional. Realitatea este că fiecare zi în care am luat contact cu lumea criminală și cu infracțiunile de tot felul m-a făcut să iubesc și mai mult viața. Cu timpul am început sa realizez documentare, videoclipuri de promovare pentru diferite instituții, precum Politia, Jandarmeria sau Forțele Speciale.
Ce mi-a dat această meserie? E simplu: totul! Am salvat vieți, destine, am putut să fac în fiecare zi câte ceva pentru oameni, am fost una dintre vocile care au arătat semenilor drumul corect în viață. Toate astea sunt satisfacții pe care nu le poți cumpăra nici cu toți banii din lume – declară jurnalistul de investigații Christian Sabbagh pentru admiratorii săi

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate