Reddit: Faceți cunoștință cu rețeaua socială bazată pe forum, care este deja mai mare decât Twitter și LinkedIn

SocialNews

Nu este nou faptul că rețelele sociale caută întotdeauna să crească popularitatea pentru, cine știe, să înlocuiască într-o zi Facebook. Și această sarcină pare din ce în ce mai puțin imposibilă, dacă ținem cont de scandalurile recente care au ajuns să dăuneze imaginii platformei.

În acest scenariu, o rețea de socializare care nu este încă bine cunoscută în Europa, dar care a înregistrat o creștere constantă în ultima vreme este Reddit. Site-ul combină forumuri care discută diverse subiecte pentru a crea o adevărată comunitate.

Doriți să aflați mai multe despre această rețea și avantajele ei? Continuă cu noi:

Ce este Reddit, cum funcționează și creșterea acestuia

Reddit funcționează ca o platformă de partajare. Fie că este vorba de legături, opinii și dezvoltare comunitară. Este un loc de schimb de opinii, într-un moment istoric în care acest lucru poate fi din ce în ce mai complex de făcut.

Ceea ce mișcă rețeaua de socializare sunt postările utilizatorilor, care pot fi făcute doar de cei care au cont pe platformă. La fel ca orice forum, există postări de știri, fire de opinii și multe altele.

În ciuda faptului că pare puțin confuză, această interfață este extrem de simplă. Și așa cum vom explica mai târziu, există o curatare a ceea ce va apărea în feedul dvs., dacă aveți un cont acolo.

Există și alte puncte foarte interesante care încurajează discuțiile pe platformă. Una dintre ele este posibilitatea de a „like” sau „dislike”, în rețeaua numită „upvote” și „downvote”, în comentariile altor utilizatori, dându-le sau nu relevanță.

În plus, platforma funcționează și cu gamification, o tendință practică în piață, prin Karma. Care este practic un scor pentru fiecare utilizator, pe baza voturilor pozitive și negative pe care le-au primit deja firele și comentariile.

După cum puteți vedea, funcționează prin partajarea conținutului, care poate arăta foarte asemănător cu toate celelalte. Cu toate acestea, cel mai mare factor de diferențiere constă în puterea comunităților pe care le creează. Și acesta este motivul creșterii sale.

În prezent, Reddit are deja peste 300 de milioane de utilizatori activi, un număr deja mai mare decât Twitter și LinkedIn ! Fiind în spatele doar Facebook și Instagram, ar putea amenința această hegemonie în scurt timp.

Avantajele Reddit

Creșterea acestei rețele este rezultatul unei combinații de factori care o fac unică. Înțelegeți ce elemente sunt:

Durata șederii

Utilizatorii site-ului tind să rămână pe site foarte mult timp, comparativ cu alte platforme (mai mult de 15 minute față de 6 minute și 23 de secunde pe Twitter, de exemplu), ceea ce poate fi rezultatul modului în care platforma își moderează conținutul .

Spre deosebire de alte rețele, Reddit funcționează pe baza moderației de către oameni, în timp ce celelalte site-uri folosesc algoritm pentru a indica conținut similar. Metoda direcționată de om poate ajuta la diversificarea sugestiilor, ceea ce face ca timpul petrecut pe site să fie mai lung.

potențial pentru reclame

Reddit a fost privit cu suspiciune de agenții de publicitate din cauza rezistenței utilizatorilor la publicitatea anterioară în rețea. Dar acest lucru se schimbă, platforma este mai deschisă la schimbări care favorizează intrarea reclamelor pe site.

Printre upgrade-urile realizate de platformă, putem evidenția îmbunătățirea colectării și conversiei datelor pentru a facilita înțelegerea valorilor pentru agenții de publicitate. De asemenea, modificări în structura campaniilor pentru creșterea eficienței, pe lângă posibilitatea de a ajunge la mobile cu reclame prin intermediul aplicației.

Conversație cu nișe specifice

Un alt element care face parte din propunerea rețelei de socializare este explorarea diferitelor forumuri, care sunt împărțite pe teme, adică utilizatorii care participă la discuții care implică cele mai diverse subiecte. Aceste separări pot fi valoroase pentru mărci atunci când caută audiențe specifice și pentru a stabili dialoguri cu publicul fără a fi nevoit să-și asume riscuri atunci când delimitează acoperirea reclamelor.

Pentru toți acești factori, Reddit s-a impus ca un teren fertil printre alte rețele sociale care deja încep să dea semne de uzură. Spune-ne, cunoști deja site-ul? Crezi că chiar are viitor printre giganții zonei? Comentează mai jos!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate