Rețeaua socială a viitorului? Faceți cunoștință cu Vero care, fără algoritmi, promite că va detrona Facebook!

SocialNews

Vero a fost creată în 2015, dar a început să atragă atenția influențelor, vedetelor și publicului larg, mai ales pentru că s-a angajat să nu ruleze reclame sau să aibă un algoritm care manipulează ordinea postărilor din feedul tău.

Dar atunci, cum va putea rețeaua să se mențină fără sponsorizarea companiilor de publicitate?

Până atunci, înregistrarea pe rețeaua de socializare este gratuită — datorită primului milion de utilizatori înregistrați , dar conform paginii oficiale a aplicației, oamenii vor fi invitați să plătească o taxă anuală pentru utilizarea rețelei.

În plus, companiile prezente în rețea vor putea vinde produse online în profilurile lor, urmând ca li se va percepe o taxă procentuală la vânzare.

Cu toate acestea, pentru a se asigura că companiile nu domină rețeaua și ajunge să devină mai mult un canal cu mai multă participare a companiei decât doar relații sociale, acestea promit să trateze toți utilizatorii – fizici sau juridici – în același mod, asigurându-se că oamenii au acces doar la ceea ce contează cu adevărat.

Alte diferențiale Vero

Prima dintre ele este că rețeaua funcționează, până atunci, doar prin intermediul aplicației. Site-ul este doar un canal pentru explicarea „manifestului” în favoarea interacțiunilor sociale și, de asemenea, ca portal instituțional.

De asemenea, nu există o curatare a conținutului. Cu aceasta feedul este format 100% din conținutul conexiunilor tale sau al persoanelor pe care le urmărești, în ordine cronologică.

Un alt punct interesant este că aceștia colectează de la utilizatori doar datele pe care le consideră relevante pentru autentificarea în rețeaua de socializare: e-mail, parolă și telefon. Și promit să monitorizeze doar informațiile legate de utilizarea rețelei sau în cazul oricăror reclamații cu privire la drepturile utilizatorului.

  Primul proiect european în care revin britanicii după BREXIT

Cu asta – fără algoritmi sau roboți care să înțeleagă comportamentul utilizatorilor – ideea este că feedul tău conține de fapt doar informații relevante alese de tine.

utilizabilitatea aplicației

Din cauza numărului expresiv de descărcări din ultimele săptămâni, aplicația a întâmpinat unele probleme – oamenii nu au putut să-și creeze un cont sau au avut dificultăți în accesarea acestuia, din cauza încetinirii de exemplu.

Conținuturile sunt organizate în „colecții”, separate pe categorii , ceea ce vă ajută să găsiți postările cu care ați interacționat prin intermediul panourilor.

Și, în același mod, atunci când face o postare, utilizatorul alege categoria conținutului său și poate împărtăși ceea ce vede/aude/citește/vizitează, indicând sau nu rețelei sale.

Folosirea hashtag -urilor se face și pentru clasificarea acestor conținuturi, dar și pe pagina de start pentru ca utilizatorii să poată urmări tendințele.

O altă diferență este că utilizatorii pot alege cine își va vizualiza publicațiile în momentul postării, sporind confidențialitatea persoanelor care folosesc rețeaua.

Există niveluri de relație — Prieteni apropiați, Prieteni, Cunoștințe și Următori — și astfel determinați pe a cărui cronologie poate apărea conținutul dvs.

Și conținutul său poate fi partajat în continuare pe alte rețele precum Twitter și Facebook .

La ce să ne așteptăm în următoarele săptămâni

Noi, la Creativ24, am testat aplicația și ne place foarte mult formatul și conceptul rețelei.

Singura problemă este că are încă unele probleme de funcționalitate – uneori este nevoie de mult timp pentru a accesa aplicația, ceea ce credem că s-a întâmplat din cauza creșterii bruște a numărului de utilizatori.

Totuși, ceea ce vă recomandăm este să fiți atenți la știrile despre Vero, să o descărcați pentru a o încerca și să începeți să vă familiarizați cu ideea. Cu mult timp în urmă o rețea dădea atât de mult ibope, așa că e mai bine să fii în gardă.

  Șoferul care a provocat accidentul cu 7 răniți în Constanța ar fi condus drogat

Recomandari:

Au apărut șosele și clădiri pe Lună: O fotografie publicată de Agenția Spațială Canadiană a lansat o...
sportiva română Andreea Cotruţa s-a clasat pe locul 4 la total în cadrul cat. 55 kg
CS Rapid a anunțat despărțirea de antrenorul principal al echipei de handbal, Kim Rasmussen
Încă un Coran a fost ars în Suedia, s-au făcut mai multe arestări / Foto
A murit Mohamed al-Fayed, tatăl lui Dodi al-Fayed, cel care a fost ucis intr-un accident alături de ...
Vestea tristă a zilei! Vedeta a murit după ce și-a tratat cancerul de colon cu sucuri și vitamina C ...
modificări importante pentru toți pensionarii
Scene șocante la Timișoara! Un bărbat s-a electrocutat când făcea duş şi a murit
Euro trades at 4.9358 RON
'Pensiile mici vor crește cu certitudine'
O navă de croazieră cu peste 200 de persoane la bord a eșuat în Groenlanda. Ajutorul e la câteva zil...
Fostul selecționer al Canadei va prelua echipa Toronto FC
Fondurile insuficiente pentru combaterea poluării
Dialogul dintre Rusia și Coreea de Nord a intrat pe făgaşul pre-Covid
Consiliul Concurenței a descins la mai multe sedii
Explozie urmată de incendiu la o brutărie, în care se află două butelii de GPL; un bloc a fost evacu...
Două din trei imagini raportate în 2022 ilustrau imagini cu abuz sexul asupra copiilor sau materiale...
Andrei Rațiu a semnat cu Rayo Vallecano
Nici eu, nici LaLiga nu dorim să preluăm controlul asupra Federaţiei spaniole
În perioada 1 iunie - 15 august, aproximativ 40% dintre zborurile locale au avut întârzieri

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment