Ruby recunoaște ce compromisuri a făcut pentru a reuși în industria divertismentului

SocialNews

Deși Ruby are 10 ani de experiență în cercul showbiz, ea este unul dintre cei mai noi artiști pentru totdeauna! Acest lucru a ajutat-o ​​și să înceapă să lucreze cu Smiley’s, o mare companie de producție, care a ținut-o departe de compromis. Totuși, el a recunoscut că a făcut niște „compromisuri personale”.

Ruby a fost primul artist român care s-a lansat în străinătate, dar a avut succes în România. Ca și alți artiști, aceasta este o călătorie dificilă, dar lucrurile s-au dezvoltat foarte bine. Nu este ușor, și este o femeie frumoasă, ceea ce îngreunează situația, dar știe să o depășească.

„Iar faptul că-mi place să mă simt bine, frumoasă și sexy mi se pare că nu ar trebui să fie judecat și blamat. Îmi place să mă folosesc de feminitatea mea și să mă bucur de ea și cred că asta ar trebui să facă orice fată tânără”, ne-a dezvăluit artista. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Deși Ruby are întotdeauna un zâmbet și plin de energie pe față, există un secret foarte dureros ascuns în sufletul ei. Ea a vorbit bine despre familia ei, despre mama și tatăl ei. Chiar și așa, a deține unul este încă dincolo de îndemâna oamenilor obișnuiți.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate