Sam Altman și conducerea OpenAI discută posibilitatea unui consiliu de tranziție cu el ca director

SocialNews

Sam Altman şi consiliul de administraţie al OpenAI au început discuţii cu scopul de a-l aduce înapoi pe fostul CEO al startupului de inteligenţă artificială, a informat marţi Bloomberg News, citând oameni familiarizaţi cu problema.

Au loc discuţii între Altman şi cel puţin un membru al consiliului de administraţie, Adam D’Angelo, iar fostul CEO ar putea reveni ca director într-un consiliu de tranziţie, potrivit news.ro.

OpenAI nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii a Reuters.

Compania de inteligenţă artificială din spatele ChatGPT l-a concediat vineri pe Altman într-o mişcare şoc şi, înainte ca weekendul să se încheie, Microsoft, investitorul principal al OpenAI, l-a angajat pe el şi pe Greg Brockman, un alt cofondator al startupului.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat luni, într-un interviu la CNBC, că este deschis pentru personalul care rămâne la OpenAI sau care vrea să vină la producătorul Windows.

CEO-ul interimar al OpenAI, Emmett Shear, le-a spus persoanelor apropiate companiei că nu intenţionează să rămână dacă consiliul de administraţie nu poate transmite clar motivul înlăturării lui Altman.

În afară de D’Angelo, de la Quora, consiliul de administraţie al OpenAI a fost format din Tasha McCauley, Helen Toner şi cercetătorul şef al OpenAI, Ilya Sutskever.Sursa

  Volodimir Zelenski, mesaj în limba română, după vizita istorică de la București/ Video
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment