Samuel Eto’o şi-a dat demisia după CAN, dar aceasta a fost respinsă

SocialNews

Samuel Eto’o, preşedintele Federaţiei Cameruneze de Fotbal, şi-a înaintat demisia după Cupa Africii pe Naţiuni, dar aceasta a fost respinsă de comitetul executiv, potrivit news.ro

Fostul fotbalist, în vârstă de 42 de ani, care rămâne cel mai bun marcator din toate timpurile al ţării sale (118 meciuri, 56 de goluri), nu se va retrage din funcţie în următoarele zile, aşa cum era de aşteptat.

Pe X, Fecafoot a anunţat vestea, respingând totodată „demisia prezentată de domnul Eto’o Fils Samuel membrilor organului executiv federal”.

De asemenea, el şi-a îndemnat colegii să facă acelaşi lucru. Cu toate acestea, „la sfârşitul discuţiilor şi deliberărilor care au urmat, membrii Comitetului Executiv au decis să continue mandatele actuale şi, ulterior, au respins demisia lui Samuel Eto’o”.

Încrederea preşedintelui federaţiei, numit în decembrie 2021, a fost reînnoită, „pentru a continua în aceeaşi dinamică”.

La Cupa Africii pe Naţiuni, echipa Camerunului a fost eliminată în optimi de Nigeria.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate