Sătul de bormașina vecinului, un bucureștean a rezolvat problema în stilul lui. Gestul bărbatului a stârnit hohote de râs!

SocialNews


Sătul de bormașina vecinului, un bucureștean a rezolvat problema în stilul lui. Bărbatul a lipit pe ușa scării un mesaj care s-a viralizat rapid.

Viața la bloc nu este lipsită de provocări și incidente neplăcute. Iar relațiile cu vecinii pot fi uneori tensionate, mai ales atunci când nu se respectă intervalul orar de liniște. Mulți sunt cei care nu respectă acest program și li se năzare să dea cu bormașina fix când ți-e lumea mai dragă.

Este și cazul unui bucureștean care a răbufnit. Nu a apelat la ajutorul polițiștilor, ci a preferat să rezolve problema în stilu-i caracteristic, cu umor și înțelegere. Sătul de zgomotul constant produs de vecinul său, bărbatul a pus mâna pe pix și a scris un mesaj pentru vecinul ”bublucaș”. L-a lipit apoi pe ușa scării în speranța că va rezolva situația. Bineînțeles, mesajul haios s-a viralizat rapid și a stârnit hohote de râs în rândul internauților.

Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz. Vreau să îi transmit un mesaj: DIOTULE, există speranță! Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal! Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare. Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic”, este mesajul care s-a viralizat rapid.

  Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara cere să fie date sancţiuni celor care au publicat imagini cu fetele care au bătut o copilă de 11 ani

Ore de liniște la bloc în 2023

Orele de liniște sunt în intervalele orare 22.00 – 08.00 si 13.00 – 14.00. Pe lângă acest program, în adunarea generală a asociației de proprietari a unui bloc, se pot stabili şi alte ore de liniște/odihnă în bloc, în funcție de cerințele celor care locuiesc permanent în imobil, program care se afișează la vedere, pentru a lua la cunoștință de el toți locatarii blocului.

Cei care nu respectă acest interval orar se pot alege cu amenzi, care pot ajunge la 1.500 de lei. În plus, persoanele care vor tulbura în mod repetat liniștea publică și își vor deranja vecinii cu zgomote puternice în orele de liniște și cu muzică la volum mare vor fi amendate sau li se va impune să presteze ore de muncă în folosul comunității.

Autorităţile susţin că cel mai bine ar fi ca, în cazul în care o persoană nu respectă programul orelor de linişte la bloc, să solicitaţi intervenţia poliţiştilor. În mod normal aceştia ar trebui să intervină cu aparate speciale pentru măsurarea nivelului de zgomot şi să aplice sancţiuni.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment