Se desființează Agenția din cauza căreia unii liberali au fost prinși cu ajutorul stenogramelor!

Laura

Ministrul Transporturilor Catălin Drulă, a declarat că Agenția de Salvare a Vieții de Om pe Mare va fi desființată și că a primit un acord în acest sens, chiar de la premierul Florin Cîțu.

Ministrul Transporturilor a mai anunțat și faptul că a fost trimis deja Corpul de Control din cadrul ministerului, pentru a verifica ceea ce s-a întâmplat la Agenția Fluvială a Dunării de Jos, Porturile Galați și Autoritatea Navală Română.

 

Vreau să salut acţiunea procurorilor cred şi am crezut întotdeuna că puterile statului trebuie să îşi facă fiecare treaba, noi putem să mergem până la un punct. Chiar la acea Agenţie de Salvare a Vieţii de Om pe Mare noi aveam un control pornit la cererea mea, dacă vă aduceţi aminte în martie s-a scufundat un vas ucrainean, iar vasul ASVOM nu a putut ieşi din port că era vreme rea şi barca pe care ei au dat milioane de euro nu a putut funcţiona pe vremea aceea. Am trimis un corp de control acolo, un control încheiat care a ridicat o serie largă de probleme pe zona de achiziţii”, a declarat Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor a mai anunțat duminică la Timișoara și faptul că atribuțiile Agenției vor fi preluate de către IGSU.

Am un anunţ de făcut, această Agenţie va fi desfiinţată. Am discutat şi cu premierul României şi şi-a dat acordul. Atribuţiile sale vor fi preluate de IGSU pentru că, de fapt, nici nu îşi avea neapărat rostul, iar prin felul în care au reacţionat, în fine, e un dosar în curs, va trebui să ajungă la final, arată că sunt suspiciuni mari de integritate, în orice caz de competenţă grave, vom desfiinţa această Agenţie”, a declarat Cătălin Drulă.

Sursa – www.stiripesurse.ro

Sursa fotografiilor – www.adevarul.ro și www.afdj.ro

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate