Secretul pentru care arabii au cele mai rafinate parfumuri!

SocialNews

Semnatura ta este unica, la fel si parfumul tau! Stratificarea este arta de a imbina mai multe arome pentru a crea mirosuri unice. Acum, nu este doar pentru aceasta suprapunere, ci pentru aplicarea diferitelor parfumuri pe corp pentru a crea o simfonie de arome. Puteti aplica o picatura parfum de lemn de agar si o alta picatura de trandafir de obicei parfum floral si lemnos, acestea sunt combinatii clasice in ansamblu. Amintiti-va, scopul stratificarii este de a completa mirosurile intre ele, nu de al e face sa concureze intre ele !

Ce este atat de magic la stratificarea parfumurilor si de ce?

Parfumul inseamna mult mai mult decat doar miros. In cultura araba, parfumurile sunt foarte apreciate, pentru ca ei traiesc prin prisma mirosului. De la folosirea de agar pana la coacerea bakhoor acasa, in cultura araba parfumurile joaca un rol important. In timp ce parfumurile moderne sunt de fapt rezultatul stratificarii, in mod traditional, intelegerea ingredientelor si crearea propriilor parfumuri personalizate a ramas o arta cu care tarile arabe se mandresc de milenii. Stratificarea parfumurilor este secretul modului in care arabii au mirosit intotdeauna atat de bine.Una dintre metode este  stratificarea de bakhoor pe haine si par, care este o combinatie foarte populara.

Deci, cum stratificati parfumurile?

Desi este nevoie de timp pentru ca nasul sa se formeze in aceasta arta , sa poata incepe cu usurinta sa experimenteze cu attars, bakhoors si alte ingrediente.

Parfumurile sunt de obicei impartite in note de varf, note de mijloc si note de baza. Tacul este de scurta durata si puternic, inima este miezul, baza este cea mai dura nota si este durabila .

Utilizati parfumuri mai intense pe punctele de puls, deoarece degaja caldura pentru a crea miros si arome mai usoare. Adauga parfum si note de varf imbietoare hainelor tale cu bakhoors.

Va invitam in lumea parfumurilor originale din Dubai in magazinul nostru online Emiratenote.ro sa descoperiti cultura araba si cele mai rafinate parfumuri arabesti.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate