Secretul unei imunități puternice

SocialNews

Stresul, pandemia, alimentația slabă, lipsa somnului, toate vă slăbesc imunitatea.

Experții vin la noi cu o mulțime de sfaturi despre cum să ne consolidăm sistemul imunitar, ce să mâncăm, cum să ne comportăm.

„Corpul nostru, cu sistemul său imunitar puternic, este suficient de competent pentru a face faţă diferitelor tipuri de infecţii. În plus, masajul are un rol extraordinar în menţinerea unei imunităţi puternice. Ajută la construirea celulelor protectoare din organism pentru a neutraliza atacatorii, cum ar fi cancerul şi infecţiile virale. Studiile clinice au arătat că masajul regulat ajută la atenuarea stresului, dar creşte totodată şi capacitatea citotoxică a sistemului imunitar (nivelul de activitate al celulelor ucigaşe din organism) şi reduce numărul celulelor T”

, explică Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

COVID-19: Masajul, secretul unei imunități puternice

Terapia, fie că este vorba de masaj terapeutic, masaj pe bambus, masaj cu pietre fierbinți sau masaj de relaxare, are efecte pozitive asupra organismului pentru patologii precum anxietatea, diabetul, cancerul, problemele cardiace, durerile și problemele sistemului nervos.

În plus, îmbunătățește sănătatea pielii, circulația sângelui și funcționarea sistemului urinar și digestiv. De asemenea, ajută la îmbunătățirea creșterii, somnului și imunității la copii și adulți.

Sursa – www.ciao.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate