Semiluna Roșie palestiniană raportează că personalul ambulanței nu a fost găsit încă după operațiunea de salvare a unui copil în orașul Gaza

SocialNews

Semiluna Roşie palestiniană a declarat luni pe reţelele de socializare că soarta a doi dintre angajaţii săi care au încercat să salveze o fetiţă de şase ani care ar fi rămas blocată într-o maşină după ce aceasta a fost atacată în urmă cu o săptămână în oraşul Gaza rămâne necunoscută, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Semiluna Roşie a precizat că soarta angajaţilor, „Yousef Zeino şi Ahmed al-Madhoon, care au mers să o salveze pe Hind Rajab, în vârstă de 6 ani, este necunoscută de şapte zile”.

Aceasta a cerut „comunităţii internaţionale să intervină imediat pentru a face presiuni asupra autorităţilor de ocupaţie (israeliene) pentru a dezvălui soarta lui Hind şi a echipei de salvare”.

Bunicul fetiţei dispărute, Baha Hamada, care este strămutat intern în oraşul Rafah din sudul Gaza, a declarat pentru AFP: „Vrem să cunoaştem soarta ei, oricare ar fi fost aceasta”.

Contactată de AFP, armata israeliană nu a comentat incidentul.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate