Serghei Mizil, dezvăluiri dure din spatele gratiilor! De ce a ajuns la Penitenciarul Rahova

SocialNews

Serghei Mizil a ajuns în închisoarea Rahova în prima zi a săptămânii. Nu a fost condamnat, dar a jucat un rol în filmul „Visul” filmat acolo. El este șeful închisorii! Ce s-a întâmplat în timpul muncii de zi, de dimineața până seara, cu celebrul Serghei, nu a fost prima dată când a jucat.

Serghei Mizil a „călărit” luni un alt rol, în regia lui Cătălin Saizescu, cu actori printre care Florin Piersic Junior și Magda Catone. Dar originalul este acum aici: a fost împușcat în închisoare, iar Serghei Mizil este liderul „Haiducilor”. Acesta va spune CANCAN.RO cum se simte printre detinuti si cum il primesc acestia.

Rolul meu este șeful pârnăii! Șeful pârnăii de pușcăriași, nu sunt gardian, e diferență, să se înțeleagă. La filmări a fost mare caterincă. De aia și stăm mult. Filmăm la Rahova, chiar în pârnaie. Acolo se intră dimineața, fără telefoane, și se iese seara. Dacă vrei să dai telefon, trebuie să ieși”, au fost primele detalii date de Serghei. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Serghei Mizil, adevărul despre Ceaușescu

În ediția de miercuri seara a emisiunii Subiectiv a fost prezentată o filmare din 1991 cu un dialog între Adrian Păunescu şi Nicu Ceaușescu, aflat atunci în penitenciarul Jilava.

În imagini Nicu Ceaușescu pare slăbit şi bolnav, lucru pe care îl confirmă şi Serghei Mizil, un apropiat al fostei familii prezidențiale.

Mi-a spus că îi puneau filmul cu execuția de câteva ori pe zi în pușcărie ca să îl distrugă psihic. Tot ce a fost atunci a fost o crimă şi o barbarie ieșită din comun. Eu am văzut poze cu picioarele pe ei (n.r Nicolae şi Elena Ceaușescu), poze care nu au mai circulat, nu ştiu de ce le-au scos. De aia s-a întors Occidentul atunci împotriva noastră, pentru că noi aveam o deschidere mare cu Revoluția şi când şi-au dat seama ce a fost şi cu procesul care a fost o crimă, din punctul de vedere al juriștilor ne-a dat mult înapoi„, a spus Serghei Mizil.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate