Shakira, la un pas de a fi judecată pentru o fraudă fiscală de 14,5 milioane de euro! Va ajunge sau nu la închisoare?

SocialNews

Shakira, vedeta pop născută în Columbia, ar putea fi judecată pentru presupusa evaziune fiscală de 14,5 milioane de euro (17 milioane de dolari) în Spania, a decis un judecător într-o instanță de lângă Barcelona.

După trei ani de anchete timp în care Shakira a fost acuzată de evaziune fiscală, se pare că există „suficiente dovezi’ pentru a desfășura un proces pentru presupusa evaziune a Shakirei realizată în anii 2012, 2013 și 2014, a declarat magistratul de instrucție într-o hotărâre obținută de CNN.

Judecătorul Marco Jesus Juberias a scris că Shakira a trăit mai mult de 200 de zile în Spania în fiecare dintre acești trei ani, făcând-o responsabilă pentru plata impozitelor în țara respectivă. Juberias a spus că, în cadrul anchetei de până acum, agenția fiscală spaniolă și avocații Shakirei au argumentat despre semnificația „reședinței principale’. Citește tot articolul aici….

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate