Siropul natural de tuse făcut de Cristina Șișcanu. Se prepară foarte ușor și rapid

SocialNews

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtăşeşte cu prietenii virtuali diferite momente din viaţa ei. Recent le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că se confruntă cu o răceală. Pentru că nu este nimic grav, soţia lui Mădălin Ionescu nu a vrut să ia medicamente, ci a decis să îşi prepare singură un sirop naturist.

Cristina Şişcanu a împărtăşit cu fanii din mediul online reţeta despre care spune că are rezultate rapide şi este foarte simplu de făcut.

Cristina Șișcanu a preparat un sirop natural de tuse

Siropul natural de tuse făcut de Cristina Șișcanu

Soţia lui Mădălin Ionescu are unele probleme cu gâtul din cauza temperaturilor scăzute. Pentru că în sezonul rece majoritatea oamenilor se îmbolnăvesc a decis să împărtăşească cu aceştia un remediu natural foarte bun.

Cristina Șișcanu și-a amintit că mama făcea mereu sirop de ridichii, care o ajuta să scape de tuse.

„Puteți folosi orice fel de miere aveți în casă. Am spălat ridichile foarte bine și începem lucrul. Am tăiat codița, tăiem un căpăcel, apoi scobim cu grijă în interior, vă puteți ajuta și de o lingură. Mama făcea și salată de ridiche neagră cu ceapă și ulei. Puteți să o puneți într-un suport si punem mierea în interior, dar să mai lăsăm loc pentru că ridichea va lăsa suc propriu și trebuie să lăsăm spațiu”, a explicat Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

După cât timp putem consuma siropul

„Punem căpăcelul și o lăsăm la temperatura camerei timp de 24 de ore. La macerat. Apoi, după 24 de ore, vom observa să se umple ridichea, iar tot conținutul din interior îl punem într-o sticluță sau un borcănel, la frigider. Adulții pot lua 3 linguri pe zi între mese, iar copiii 3 lingurițe. Este un sirop plin de vitamine, dar nu înlocuiește un tratament oferit de medic”, a adăugat Cristina Șișcanu.

  Congresul inaugural al World Boxing se va desfășura în noiembrie la Frankfurt

 

Sursă foto: social media

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment