Șoferii trebuie să renunțe la căștile Apple în mașină

SocialNews

Proprietarilor de Tesla li se cere să nu poarte căști de realitate virtuală Apple în timp ce se află la volan. Asta după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu șoferi care utilizează căști Apple, potrivit Mediafax.

Secretarul SUA pentru Transporturi Pete Buttigieg a publicat un mesaj pe X pentru a spune că toate vehiculele actuale necesită ca șoferul să fie implicat „în orice moment”.

„Toate sistemele avansate de asistență pentru șofer disponibile astăzi necesită ca șoferul uman să aibă controlul și să fie pe deplin implicat în sarcina de a conduce în orice moment”, a transmis Pete Buttigieg.

Mesajul a fost trimis după apariția unor filmări care au devenit virale pe rețelele de socializare. Acestea arată șoferi, în mașini Tesla trecute pe modul autonom, care utilizează setul cu cască Apple.

Echipamentul Apple Vision Pro a fost pus în vânzare în SUA pe 2 februarie, cu un preț de 3.499 dolari.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate