Solutii inteligente pentru instalatia electrica, la Divers Market

SocialNews
Electric Socket Closeup

Traim intr-o era in care comfortul este tinta oricui, iar solutiile moderne pentru un trai adecvat sunt in atentia tuturor.

Daca in trecut, in ceea ce priveste instalatiile electrice accentul era pus doar pe functionalitate, astazi acesta vizeaza in mod deosebit si partea estetica. Desigur, nici nu intra in discutie faptul ca acestea trebuie sa tina cont si de partea de siguranta si protectie a utilizatorului. De aceea, in randul achizitiilor frecvent realizate de cei ce efectueaza instalatia electrica a unui spatiu rezidential sau comercial, ori de orice alta natura intra diverse prize si intrerupatoare adaptate acestor nevoi.

Solutii inteligente pentru un trai confortabil, la Divers Market

Divers Market este un magazin online care raspunde cu succes cerintelor de actualitate privind instalatia electrica. Cu un portofoliu foarte vast, in cadrul acestuia vei gasi orice ai nevoie incepand de la prize modulare, prize si intrerupatoare aparente, cu destinatii diverse, intr-o cromatice special conceputa pentru a se adapta oricaror necesitati.

Oricine foloseste priza pentru a conecta aparatele electrocasnice la reteaua electrica. Pentru a avea garantia unei alegeri sigure, durabile, de obicei principalul criteriu de selectie este de a tine cont de curentul suportat, precum si de tensiunea de alimentare.

In functie de nevoie, gasesti la Divers Market prize si intrerupatoare aparente, cu doza rotunda, respectiv cu doza modulara. Poti alege intre produsele propuse de nume consacrate pe aceasta nisa precum ELMARK, GEWISS, TEM, BTCINO, LOHUIS si LEGRAND.

Cu privire la partea estetica de care se amintea mai sus, fiecare proiect beneficiaza de optiuni variate pe partea de cromatica. Astfel, gasesti pe www.diversmarket.ro prize si intrerupatoare albe, antracit, albastre, aurii sau argintii, aluminiu, aquamarine, bordo, bronz, crem, cires, coral, grafit, lemn, maro, negru, rubin, rosu, nickel, titanium, violet, visiniu, portocaliu, sampanie, verde, etc.

De asemenea, un alt criteriu pe care il vei aplica in cadrul site-ului sunt si tipul de montaj, acesta putand fi incastrat cu doza modulara, respectiv incastrat cu doza rotunda si aparataj. Indiferent de alegerea pe care o faci, stii ca beneficiezi de siguranta pentru ca fiecare brand disponibil in e-shop vizeaza grade de protectie caracteristice precum IP20 si IP44.

Modelele care iti pot infrumuseta design-ul nu se limiteaza la mentiunile de mai sus. Gasesti si intrerupatoare cu revenire, cap crude simple sau cu led, cap scara si cap scara cu led, comutator, cu card, priza USB, priza telefon, priza de date, priza pentru sonerie. Iti vor completa proiectul produse ca ramele de ornament, tastele false si suporturile de fixare.

Referitor la prizele modulare, optiunile includ produse de la un modul pana la zece, deci poti elimina deja aspectul inestetic redat de obicei de cablurile din bucatarie.

Daca vei tine cont de caracteristici precum nivelul de protectie, tipul de priza/ intrerupator, culoare, dar si brand, vei avea parte de rezultate peste asteptari. Asigura-te ca alegi produsele potrivite de la Divers Market si da viata planului tau. Ai astfel parte de mai mult confort, dar si de o siguranta sporita vizavi de utilizarea instalatiei electrice.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate