Solutii inteligente pentru instalatia electrica, la Divers Market

Electric Socket Closeup
1-1608452454.jpg

Traim intr-o era in care comfortul este tinta oricui, iar solutiile moderne pentru un trai adecvat sunt in atentia tuturor.

Daca in trecut, in ceea ce priveste instalatiile electrice accentul era pus doar pe functionalitate, astazi acesta vizeaza in mod deosebit si partea estetica. Desigur, nici nu intra in discutie faptul ca acestea trebuie sa tina cont si de partea de siguranta si protectie a utilizatorului. De aceea, in randul achizitiilor frecvent realizate de cei ce efectueaza instalatia electrica a unui spatiu rezidential sau comercial, ori de orice alta natura intra diverse prize si intrerupatoare adaptate acestor nevoi.

Solutii inteligente pentru un trai confortabil, la Divers Market

Divers Market este un magazin online care raspunde cu succes cerintelor de actualitate privind instalatia electrica. Cu un portofoliu foarte vast, in cadrul acestuia vei gasi orice ai nevoie incepand de la prize modulare, prize si intrerupatoare aparente, cu destinatii diverse, intr-o cromatice special conceputa pentru a se adapta oricaror necesitati.

Oricine foloseste priza pentru a conecta aparatele electrocasnice la reteaua electrica. Pentru a avea garantia unei alegeri sigure, durabile, de obicei principalul criteriu de selectie este de a tine cont de curentul suportat, precum si de tensiunea de alimentare.

In functie de nevoie, gasesti la Divers Market prize si intrerupatoare aparente, cu doza rotunda, respectiv cu doza modulara. Poti alege intre produsele propuse de nume consacrate pe aceasta nisa precum ELMARK, GEWISS, TEM, BTCINO, LOHUIS si LEGRAND.

Cu privire la partea estetica de care se amintea mai sus, fiecare proiect beneficiaza de optiuni variate pe partea de cromatica. Astfel, gasesti pe www.diversmarket.ro prize si intrerupatoare albe, antracit, albastre, aurii sau argintii, aluminiu, aquamarine, bordo, bronz, crem, cires, coral, grafit, lemn, maro, negru, rubin, rosu, nickel, titanium, violet, visiniu, portocaliu, sampanie, verde, etc.

  Care va fi soarta automobilelor cu motoare diesel și pe benzină?

De asemenea, un alt criteriu pe care il vei aplica in cadrul site-ului sunt si tipul de montaj, acesta putand fi incastrat cu doza modulara, respectiv incastrat cu doza rotunda si aparataj. Indiferent de alegerea pe care o faci, stii ca beneficiezi de siguranta pentru ca fiecare brand disponibil in e-shop vizeaza grade de protectie caracteristice precum IP20 si IP44.

Modelele care iti pot infrumuseta design-ul nu se limiteaza la mentiunile de mai sus. Gasesti si intrerupatoare cu revenire, cap crude simple sau cu led, cap scara si cap scara cu led, comutator, cu card, priza USB, priza telefon, priza de date, priza pentru sonerie. Iti vor completa proiectul produse ca ramele de ornament, tastele false si suporturile de fixare.

Referitor la prizele modulare, optiunile includ produse de la un modul pana la zece, deci poti elimina deja aspectul inestetic redat de obicei de cablurile din bucatarie.

Daca vei tine cont de caracteristici precum nivelul de protectie, tipul de priza/ intrerupator, culoare, dar si brand, vei avea parte de rezultate peste asteptari. Asigura-te ca alegi produsele potrivite de la Divers Market si da viata planului tau. Ai astfel parte de mai mult confort, dar si de o siguranta sporita vizavi de utilizarea instalatiei electrice.

Recomandari:

Românii deranjează firmele din Vest! Dorește Guvernul Cîțu falimentul industriei de transport intern...
Panică globală: mai multe fabrici din China se închid și opresc livrările
APIA plătește 191,95 milioane lei ajutor de stat pentru motorină în trimestrul III al acestui an
Cel mai ieftin stat din Uniunea Europeană pentru bunuri de consum și servicii este România!
Fermierii pot depune și pe 20 decembrie facturile pentru decontarea cheltuielilor aferente consumulu...
Persoanele care au muncit mai puțin de 15 ani și au contribuit cel puțin 10 ani, vor primi pensie!
Dobânzi record plătite de România!
În primele 10 luni ale acestui an, volumul lucrărilor de construcții a scăzut cu 2%
Care va fi soarta automobilelor cu motoare diesel și pe benzină?
A început un adevărat război comercial între Franța și Rusia!
Până în anul 2030, tranzacțiile online vor deveni de trei ori mai mari
Economistul care a prezis criza din 2008, predicții pesimiste: 'Vine mama tuturor crizelor!'
Exporturile de alimente și băuturi din Marea Britanie către UE s-au redus la jumătate!
România își poate salva companiile aeriene prin ajutor de stat
OECD – Companiile multinaționale vor fi taxate sub o altă formă
GUVERNUL ROMÂNIEI - Datoria publică a explodat, este peste 50% din PIB
Impozitarea companiilor multinaționale, un loz câștigător pentru România!
Reformă în Ministerul Economiei: Directori concediați și jumătate din posturile existente desființat...
Un europarlamentar român a obținut aproximativ 1 milion de euro pentru dezvoltarea unei platforme de...
Începe programul Casa Verde Fotovoltaice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *