Solutiile de iluminare Classlights.ro

Evans

Aici , la Classlights.ro, expertii nostri au cunostinte de neegalat in ceea ce priveste solutiile de iluminat si lucrurile care se intampla in industrie.

Daca doriti sa treceti de la becurile cu halogen la o alternativa mai eficienta din punct de vedere energetic, atunci avem o gama de solutii LED care sunt potrivite pentru o varietate de aplicatii. Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre produsele noastre, echipa noastra de iluminat din Romania va fi bucuroasa sa va ajute. Va rugam sa luati legatura sunand la 0754675675.

Daca ati vazut vreodata o lampa care are un bec intr-un bec sau ati intalnit vreodata un bec care este pur si simplu prea fierbinte pentru a fi manevrat, atunci sunt sanse sa fie unul cu halogen. Un bec cu halogen este o forma de tehnologie de iluminare care este in cele din urma o versiune imbunatatita a luminii incandescente, deoarece are o durata de viata medie mai lunga si o eficienta luminoasa mai mare.

Halogenii au, de asemenea, o temperatura mai mare decat lampile cu incandescenta, de aceea multe becuri mici cu halogen au o putere de 250-300 wati. Sunt unul dintre cele mai ieftine becuri pe care le puteti cumpara si vin in multe forme diferite , cel mai comun este un bec pentru reflectoare si sunt, de asemenea, disponibile intr-o varietate de forme clasice.

Functioneaza in acelasi mod ca si becurile cu incandescenta, in sensul ca ,curentul electric trece prin filamentul de wolfram odata ce intra in priza. Becul are filament intr-o capsula de cuart care este umpluta cu gaze de brom si iod. Curentul incalzeste apoi acest filament intr-o stare cunoscuta sub numele de incandescenta. Acest proces este adesea denumit „ciclul cu halogen”, iar fluxul de curent electric porneste acest proces. Ciclul se refera la particulele care ard de pe filamentul de tungston si apoi sunt trimise inapoi pe filament de catre halogenul din capsula de cuart. Acest lucru permite apoi reutilizarea particulelor.

In timp ce halogenii folosesc de obicei mai putina energie decat becurile cu incandescenta, totusi folosesc o cantitate considerabila in comparatie cu becurile economice, cum ar fi LED-urile . Cand se compara halogenii cu alte tipuri de becuri, acestea nu au un scor bun cand vine vorba de eficienta energetica. De exemplu, LED-urile consuma cu aproximativ 90% mai putina energie decat un bec traditional.

Classlights.ro va pune la dispozitie cea mai inovativa gama de corpuri de iluminat pentru diferite incaperi ale casei sau apartamentului dumneavoastra dar si pentru exterior.

 

Va invitam in magazinul nostru online www.classlights.ro pentru mai multe detalii!

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate