Soția ambasadorului Belgiei la Seul implicată într-un nou scandal!

Laura

Este vorba despre al doilea incident în care este implicată soția ambasadorului Belgiei la Seul, Peter Lescouhier, în ultimele 3 luni. Xiang Xueqiu, soția ambasadorului Peter Lescouhier, a avut o altercație luni dimineată cu un gunoier într-un parc din Seul, informează Agerpres.ro.

Potrivit publicației Politico, soția diplomatului s-ar fi suparat pentru că a fost inoportunată în mod „accidental” cu o lovitură de mătură! Disputa s-a terminat prost, a declarat sursa diplomatică belgiană. Din fericire, victima nu a depus nici un fel de plângere.
Xiang Xueqiu, în luna aprilie, a fost acuzată de poliţia sud-coreeană că a lovit două vânzătoare care o suspectau de furt într-un magazin de haine.

Personal, chiar ambasadorul Belgiei a calificat gestul soției sale ca fiind „inacceptabil”, prezentând scuze pentru „agresiunea” comisă de soţia sa. Cazul a făcut vâlvă în Coreea de Sud, o ţară în care respectarea legilor este foarte preţuită.

La sfârşitul lunii mai Sophie Wilmes a anunţat „încheierea de la sfârşitul acestei veri” a mandatului lui Peter Lescouhier, aflat în post la Seul ca ambasador din 2018.

El urma să se întoarcă în Belgia în această lună, potrivit acestei surse diplomatice. Însă disputa din parc a avut drept consecinţă scurtarea misiunii sale, comentează AFP.

Sursa – www.stiripesurse.ro

TAGGED: , ,
Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate