Soția lui Frick a fost implicată într-un mare scandal pe internet! Denisa acuzată de țepe

SocialNews

Popularitatea soției lui Flick, Denisa Filcea, a explodat recent pe internet. Acesta este motivul pentru care cooperarea lui cu publicitatea a crescut exponențial. Nu numai că a câștigat, dar a fost aspru criticată după alegeri!

După cum știm cu toții, companiile care doresc să facă publicitate vor folosi ajutorul influencerilor. Prin acorduri de cooperare, ei promit să recomande aceste servicii adepților lor. Același lucru este valabil și pentru Denisa Filcea.

Mesajul a sosit prin intermediul cunoscutei adrese de e-mail pont@cancan.ro, în care soția lui Flick era acuzată că a trimis „țepe” în mediul online. Problema vine din faptul că Denisa Filcea a recomandat serviciul paginii de Instagram, care promitea să ofere sfaturi de investiții. Oamenii iau aceste sugestii de la sine înțeles. Dar mai târziu, pagina va fi închisă, iar ei vor lăsa banii pierduți. Mai multe detalii și reacții vedete puteți citi pe CANCAN.RO.

Denisa Filcea a câștigat trofeul Miss Planet

Denisa Hodişan este din Oradea. A participat la mai multe concursuri de frumusețe, printre care Miss Earth 2019 și Miss Balkans 2017-2018.

Denisa este și o femeie de succes. Și-a condus propria afacere când avea 25 de ani, o școală de dezvoltare personală pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani.

Denisa stă departe de familia sa, iar cei doi părinți își iau liber atunci când ea se întoarce la locul natal. „Suferim când nu o aveam lângă noi, dar în același timp suntem foarte fericiți că ea este fericită. Pentru noi asta contează, ca ea să fie foarte fericită„, spune mama Denisei.

Frick și Denisa s-au casatorit în secret într-un mediu de basm pe insula grecească Creta. Cei doi s-au căsătorit și în fața lui Dumnezeu și a unor rude care i-au iubit. Asta s-a întâmplat în Oradea, orașul în care a copilărit Denisa.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate