Spirulina, un superaliment minune!

SocialNews

Spirulina este o algă care crește atât în ape sărate cât și în ape dulci. Datorită compoziției și propietăților ei miraculoase, oamenii de știință o consideră un superaliment minune.

Este foarte bogată în nutrienți și antioxidanți care oferă o protecție foarte bună pentru corp și creier. Conține proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, fier, cupru, magneziu, mangan și potasiu. De asemenea, în compoziția acesteia, se găsește ficocianina, un antioxidant puternic cu propietăți antiinflamatorii foarte bune.
 Conținuțul crescut în proteine determină o acțiune foarte importantă din partea acestui remediu naturist: lupta eficientă împotriva infecțiilor. A fost demonstrat științific faptul că, Spirulina crește producția de anticorpi din organism. Este foarte importantă în stimularea producției de macrofage. Acestea sunt celule din organismul nostru importante în lupta cu infecțiile.

Spirulina

Contents
Spirulina este o algă care crește atât în ape sărate cât și în ape dulci. Datorită compoziției și propietăților ei miraculoase, oamenii de știință o consideră un superaliment minune. Este foarte bogată în nutrienți și antioxidanți care oferă o protecție foarte bună pentru corp și creier. Conține proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, fier, cupru, magneziu, mangan și potasiu. De asemenea, în compoziția acesteia, se găsește ficocianina, un antioxidant puternic cu propietăți antiinflamatorii foarte bune. Conținuțul crescut în proteine determină o acțiune foarte importantă din partea acestui remediu naturist: lupta eficientă împotriva infecțiilor. A fost demonstrat științific faptul că, Spirulina crește producția de anticorpi din organism. Este foarte importantă în stimularea producției de macrofage. Acestea sunt celule din organismul nostru importante în lupta cu infecțiile.De asemenea, într-un alt studiu de specialitate, oamenii de știință au descoperit faptul că, Spirulina inhibă reacțiile alergice și ameliorează rinita alergică. Stimulează cu succes și producerea de celule roșii din organism, fiind eficientă în felul acesta, în tratamentul anemiilor, mai ales dacă este asociată cu vitamina B12.Pentru că are un conținut ridicat de clorofilă și ficocianină, Spirulina este și un puternic purificator de sânge. Clorofila este molecula responsabilă pentru curățarea sângelui și pentru transportul oxigenului la țesuturi.Are o capacitate excelentă de creștere a sistemului imunitar din cauza componentelor sale foarte variate și consistente. Tot aceste substanțe nutritive sunt foarte folositoare la detoxifierea celulelor și organismului de metale grele și de alte toxine.Are capacitatea de a pătrunde în țesuturile organismului și de a neutraliza substanțe toxice precum mercurul, radiațiile, pesticide, chimicale, arsenic, cadmiu, precum și substanțe carcinogene. Previne apariția cancerului cu succes!Scade în mod eficient nivelul colesterolului și împiedică depunerea grăsimilor sangvine pe vasele de sânge. Este un foarte bun remediu naturist, inclusiv pentru persoanele care doresc să slăbească.Luând în calcul toate efectele sale minunate, puteți solicita în viitorul apropiat o programare la un medic de medicină naturistă pentru a vă oferi o schemă de tratament adecvată cu bolile de care suferiți sau, mai ales, în scop preventiv. Nu este deloc nepotrivit să cereți și sfatul medicului dumneavoastră de familie, pentru a preveni interacțiunea cu medicamentele care au efecte similare.Recomandari:
De asemenea, într-un alt studiu de specialitate, oamenii de știință au descoperit faptul că, Spirulina inhibă reacțiile alergice și ameliorează rinita alergică. Stimulează cu succes și producerea de celule roșii din organism, fiind eficientă în felul acesta, în tratamentul anemiilor, mai ales dacă este asociată cu vitamina B12.
Pentru că are un conținut ridicat de clorofilă și ficocianină, Spirulina este și un puternic purificator de sânge. Clorofila este molecula responsabilă pentru curățarea sângelui și pentru transportul oxigenului la țesuturi.
Are o capacitate excelentă de creștere a sistemului imunitar din cauza componentelor sale foarte variate și consistente. Tot aceste substanțe nutritive sunt foarte folositoare la detoxifierea celulelor și organismului de metale grele și de alte toxine.
Are capacitatea de a pătrunde în țesuturile organismului și de a neutraliza substanțe toxice precum mercurul, radiațiile, pesticide, chimicale, arsenic, cadmiu, precum și substanțe carcinogene. Previne apariția cancerului cu succes!
Scade în mod eficient nivelul colesterolului și împiedică depunerea grăsimilor sangvine pe vasele de sânge. Este un foarte bun remediu naturist, inclusiv pentru persoanele care doresc să slăbească.
Luând în calcul toate efectele sale minunate, puteți solicita în viitorul apropiat o programare la un medic de medicină naturistă pentru a vă oferi o schemă de tratament adecvată cu bolile de care suferiți sau, mai ales, în scop preventiv. Nu este deloc nepotrivit să cereți și sfatul medicului dumneavoastră de familie, pentru a preveni interacțiunea cu medicamentele care au efecte similare.
  Ce sunt meridianele energetice și de ce sunt atât de importante în terapia unui masaj thailandez?

Recomandari:

Se poate ajunge de la o banală infecție ..... la infarct!
Președintele Comisiei Europene prezice: variantele Omicron ar putea domina Europa la mijlocul lunii ...
Proceduri tradiționale readuse în actualitate de fizioterapia modernă
Congresul National de Oftalmologie 2023 va avea loc la Sinaia
Secretele unei rutine de îngrijire a pielii sensibile: produse esențiale și pași de urmat
A 5-a editie a Congresului National de Neurostiinte Moderne va avea loc la Iasi
Participă la cea de-a patra ediție a Congresul Internațional de Estetică Ginecologică și Medicină Re...
Spital de Pediatrie la Targoviste, cu statut de „spital regional”
Cum să pierzi greutate, ca bărbat: Sfaturi utile și recomandări
Cum se manifesta distonia neurovegetativa: 11 semne
„Contre” la Giurgiu, pe tema construirii unui incinerator de deseuri medicale
Congresul National de Neurostiinte Moderne din Romania 2023 va avea loc la Iasi
Conferinta Nationala de Oncologie Ginecologica si Urologica, la Galati, cu participare internatioana...
Totul despre cataractă – simptome, tratament, prevenire și cum afectează calitatea vieții
Atmosfera unui masaj de relaxare
Masajul la 4 mâini
Cabinete echipate la cele mai inalte standarde la Ambulatoriul Maternitatii Brasov
Pentru cine este potrivit un masaj anticelulitic? Care sunt indicațiile acestuia?
Vaccinarea obligatorie ar putea avea efect de bumerang, susține Dr. Adrian Marinescu!
Simptome noi la persoanele infectate cu tulpina Delta a COVID-19 descoperite de oamenii de stiință d...

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
1 Comment