Spirulina, un superaliment minune!

SocialNews

Spirulina este o algă care crește atât în ape sărate cât și în ape dulci. Datorită compoziției și propietăților ei miraculoase, oamenii de știință o consideră un superaliment minune.

Este foarte bogată în nutrienți și antioxidanți care oferă o protecție foarte bună pentru corp și creier. Conține proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, fier, cupru, magneziu, mangan și potasiu. De asemenea, în compoziția acesteia, se găsește ficocianina, un antioxidant puternic cu propietăți antiinflamatorii foarte bune.
 Conținuțul crescut în proteine determină o acțiune foarte importantă din partea acestui remediu naturist: lupta eficientă împotriva infecțiilor. A fost demonstrat științific faptul că, Spirulina crește producția de anticorpi din organism. Este foarte importantă în stimularea producției de macrofage. Acestea sunt celule din organismul nostru importante în lupta cu infecțiile.

Spirulina

Contents
Spirulina este o algă care crește atât în ape sărate cât și în ape dulci. Datorită compoziției și propietăților ei miraculoase, oamenii de știință o consideră un superaliment minune. Este foarte bogată în nutrienți și antioxidanți care oferă o protecție foarte bună pentru corp și creier. Conține proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B3, fier, cupru, magneziu, mangan și potasiu. De asemenea, în compoziția acesteia, se găsește ficocianina, un antioxidant puternic cu propietăți antiinflamatorii foarte bune. Conținuțul crescut în proteine determină o acțiune foarte importantă din partea acestui remediu naturist: lupta eficientă împotriva infecțiilor. A fost demonstrat științific faptul că, Spirulina crește producția de anticorpi din organism. Este foarte importantă în stimularea producției de macrofage. Acestea sunt celule din organismul nostru importante în lupta cu infecțiile.De asemenea, într-un alt studiu de specialitate, oamenii de știință au descoperit faptul că, Spirulina inhibă reacțiile alergice și ameliorează rinita alergică. Stimulează cu succes și producerea de celule roșii din organism, fiind eficientă în felul acesta, în tratamentul anemiilor, mai ales dacă este asociată cu vitamina B12.Pentru că are un conținut ridicat de clorofilă și ficocianină, Spirulina este și un puternic purificator de sânge. Clorofila este molecula responsabilă pentru curățarea sângelui și pentru transportul oxigenului la țesuturi.Are o capacitate excelentă de creștere a sistemului imunitar din cauza componentelor sale foarte variate și consistente. Tot aceste substanțe nutritive sunt foarte folositoare la detoxifierea celulelor și organismului de metale grele și de alte toxine.Are capacitatea de a pătrunde în țesuturile organismului și de a neutraliza substanțe toxice precum mercurul, radiațiile, pesticide, chimicale, arsenic, cadmiu, precum și substanțe carcinogene. Previne apariția cancerului cu succes!Scade în mod eficient nivelul colesterolului și împiedică depunerea grăsimilor sangvine pe vasele de sânge. Este un foarte bun remediu naturist, inclusiv pentru persoanele care doresc să slăbească.Luând în calcul toate efectele sale minunate, puteți solicita în viitorul apropiat o programare la un medic de medicină naturistă pentru a vă oferi o schemă de tratament adecvată cu bolile de care suferiți sau, mai ales, în scop preventiv. Nu este deloc nepotrivit să cereți și sfatul medicului dumneavoastră de familie, pentru a preveni interacțiunea cu medicamentele care au efecte similare.
De asemenea, într-un alt studiu de specialitate, oamenii de știință au descoperit faptul că, Spirulina inhibă reacțiile alergice și ameliorează rinita alergică. Stimulează cu succes și producerea de celule roșii din organism, fiind eficientă în felul acesta, în tratamentul anemiilor, mai ales dacă este asociată cu vitamina B12.
Pentru că are un conținut ridicat de clorofilă și ficocianină, Spirulina este și un puternic purificator de sânge. Clorofila este molecula responsabilă pentru curățarea sângelui și pentru transportul oxigenului la țesuturi.
Are o capacitate excelentă de creștere a sistemului imunitar din cauza componentelor sale foarte variate și consistente. Tot aceste substanțe nutritive sunt foarte folositoare la detoxifierea celulelor și organismului de metale grele și de alte toxine.
Are capacitatea de a pătrunde în țesuturile organismului și de a neutraliza substanțe toxice precum mercurul, radiațiile, pesticide, chimicale, arsenic, cadmiu, precum și substanțe carcinogene. Previne apariția cancerului cu succes!
Scade în mod eficient nivelul colesterolului și împiedică depunerea grăsimilor sangvine pe vasele de sânge. Este un foarte bun remediu naturist, inclusiv pentru persoanele care doresc să slăbească.
Luând în calcul toate efectele sale minunate, puteți solicita în viitorul apropiat o programare la un medic de medicină naturistă pentru a vă oferi o schemă de tratament adecvată cu bolile de care suferiți sau, mai ales, în scop preventiv. Nu este deloc nepotrivit să cereți și sfatul medicului dumneavoastră de familie, pentru a preveni interacțiunea cu medicamentele care au efecte similare.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate