Știați că?

Laura

Familia este un lucru foarte important în Portugalia

Familia reprezintă aproape totul în Portugalia! Tradițiile, cum ar fi prânzurile lungi de duminică cu familia, continuă până în ziua de azi. Este unul din motivele pentru care,
mulți tineri au tendința de a trăi mai mult cu părinții în loc să se mute când merg la universitate și așteaptă cel puțin până pe la 25 de ani. Pe lângă toate acestea, Portugalia este, de asemenea, un loc minunat pentru familii, majoritatea orașelor portugheze având o atmosferă excelentă pentru familie.

Oamenii din Portugalia sunt mândri de țara și cultura lor

Nu este un secret faptul că portughezii sunt foarte patrioți. Ei sunt mândri de țara și cultura lor în foarte multe feluri. Le place să-și arate țara turiștilor și o consideră un privilegiu atunci când oamenii aleg să viziteze sau să se mute în Portugalia. Aceasta include, de asemenea, limba portugheză care este vorbită cu mândrie, deși portughezii vorbesc, de asemenea, în general, destul de bine engleza.

Portughezii nu ajung întotdeauna la timp

Deși există mulți portughezi extrem de punctuali, este foarte normal ca forte mulți portughezii să ajungă cu 10/15 minute mai târziu la o cafea, de exemplu. În același mod, o lipsă de punctualitate este, de asemenea, adesea observată și în transportul public din Portugalia. Așadar, dacă întârzii 5 minute, nu-ți face griji, deoarece persoana cu care te întâlnești întârzie probabil și mai mult.

                                                                                                       Sursa – www.idealista.pt

                                                                                  Sursa fotografiei- www.pixabay.com

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate