STIMATI GUVERNANTI, FI TI ROMANI, FI TI MORALI, FI TI LEGALI,

SocialNews

Linistiti de urgenta cetatenii si opriti JAFUL si ILEGALITATILE Facturilor Mari>

.Completati Imediat Legile PLAFONARI si Compensarii cu urmatoarele decizii obligatorii si exceptionale prin:
1.Reglementarea expresa ca nici un cetatean firma nu va fi DEBRANSAT pe timp de iarna si in cazuri exceptionale ca acum pentru toate UTILITATILE,ca un Princiliu Moral LEGAL si de Clementa, ca in perioada calda Clientul sa rezolve situatia.
Acesta masura este o BARBARIE, ca fiind CLAUZA EXPRESA in Contract mai ales Iarna pentru cetateni si Intodeauna pentru SCOLI SPITALE alte asezaminte de Binefacere ori Institutii vitale a le Statului Roman.
2.Suspendati plata Facturilor excesiv de mari cele ce depasesc majorarea de peste 30 la suta, ca intr o TARA NORMALA, Utilitatile nu post fi scumpite cu mai mult dintr o data pana la refacerea FACTURILOR CORECTE care sa opereze PLAFONAREA SI COMPENSAREA. Repet Majorarea nu poate fi mai mare de de 30 maxim 50 la suta.Argumentat.
3.INGHETAREA PRETULUI GAZELOR NATURALE si ENERGIEI ELECTRICE,care Companiile Statului Roman le Produc, cel putin pe Perioada de Iarna, si pana la rezolvarea situatiei actuale, la nivelul unei PRET MEDIU din anul 2021, ca o reactie rapida si PROMTA, la Crima si Jaful creat prin nerespectarea Legilor Plafonarii si Compensarii , prin emiterea a celor FACTURII URIASE, si prin EXTIMARE cu mult peste cosumul mediu al Clientului in cauza.
4.Trecerea din nou la REGIMUL REGLEMENTAT, pe motiv temeinic ca LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI nu poate fi inca facuta in ROMANIA, avest FIASCO, al Liberalizari a demonstrat ca nu avem FURNIZORI COMPETITORI, pregatiti si seriosi.
In acest SISTEM REGLEMENTAT se fixeza un PRET FIX care sa fie Pretul mediu al anului 2021 Solutia dlui Dep IULIAN IANCU, un bun EXPERT, ori varianta mea un PRET JUST ECHITABIL REAL care se compune din”
A. PRETUL DE PRODUCTIE, Transparent Detaliat pe fiecare sector.
B. PRETUL rezultat din toate Operatiuniile de DISTRIBUTIE.
C.Un Profiut REZONABIL REZERVAT, sigur de 5 7 10 la suta.
D Un Fond REZERVA, Mentenata, Modernizare, de a RETELELOR proportional cu media Cheltuielilor curente si Viitoare progresive odata cu dezvoltarea Societatii care implica noi TEHNOLOGII NEPOLUANTE.
ATENTIE,TAXA de Cogenerare si CERTIFICATELE Verzi, urmand ca aceste TAXE, sa fie platite de FIRMELE BENEFICIARE care au fost capitalizate cu banii clientilor. este vorba de Companii de Producerea Energiei Verzi, Eoliene, Fotovoltaice, Biomasa ETC, care nu au relevanta in Ieftinirea Energiei create.
5.Sanctionarea Furnizorilor cu AMENZI MARI, Suspendarea LICENTEI, Penalizarea Directorilor Companiilor de Stat Producatoare a Energiei, a ANRE si ANPC, care nu s au autosesizat pentru a prevenii aceste FENOMENE a le SPECULEI si Nerespectarea LEGII.Chiar se impun si ANCHETE PENALE,prin arbitraiul creeat si prin Consecinte grave care conduc la Subminarea Economiei Nationale. EX AZOMURES, ALRO SLATINA, Ferme, Companii de PRODUCEREA ALIMENTELOR. Care au generat CARUSELUL SCUPIRILOR pe linie a tuturor Produselor Serviciilor si cel mai afectat sector al ALIMENTELOR de care nu ne putem lipsi.Ce se intampla este un ATENTAT la Siguranta Alimentara a NEAMULUI ROMANESC.si chiar a vieti si sanatatii sale.Opriti acest Atentat Acum nu maine.
Ministerului Energiei, dl VIRGIL POPESCU, care a stat pe la TELEVIZIUNI, a explicat frumos, dar nu a actionat eficient .Penalizarile eventuale in plata Facturilor se acopera de aici, Cetatenii Scolile, Spitalele, Teatrele, Caminele de Batrani si Sfintele Manastiri SUNT SARACE.
Sa plateasca Directorul de la ANRE, care ANTENA 3 azi 12 ian 2022 la ora 12,20 au spus ca are 12000 euro SALARIU lunar E ADEVARAT.
Toate salariile a le Directorilor din Companilor de stat nu pot depasii SALARIUL unui Secretar de Stat. Cand terminam aceasta ANOMALIE si cu PENSIILE SPECIALE.
DOMNULE PRIM MINISTRU NICOLAE CIUCA GENERAL DE ARMATA ACTIONATI MILITARESTE CA IN ACTIUNILE DE COMANDO.

  Un nou look pentru Andreea Esca. Cum arată acum prezentatoarea Știrilor de la Pro TV?

CU STIMA JURIST MIHAIL BALAN PRESEDINTE FONDATOR al CLUBULUI DE SOLIDARITATE M.EMINESCU CRAIOVA TEL 0737 585 517 EMAIL mihailbalan@gmail.com pe receptie cu alte OPINII, ATITUDINI, ARGUMENTE.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment