Suporterii FC Barcelona au aprobat finanțarea proiectului „Espai Barca” cu 88% din voturi

SocialNews

Suporterii lui FC Barcelona (partener) au aprobat decizia Grupului Catalan de a oferi până la 1,5 miliarde de euro pentru realizarea „Espai Barca” cu 87,8% din voturi (42.693), care include Stadionul Nou Camp. Modernizarea clădirii, construirea noii săli multifuncționale „Palau Blaugrana” și înființarea campusului din Barcelona au informat agenția EFE.

5.055 de membri au votat împotrivă (10,4%), iar 875 de voturi au fost invalide (1,8%).

Alegerile s-au desfășurat prin vot secret la Nou Camp. Potrivit clubului, aproximativ 500 de persoane au participat personal și nu au putut vota online din diverse motive, inclusiv fostul președinte Joan Gaspart (Joan Gaspart).

Odată cu referendumul trecut, consiliul de administrație condus de Juan Laporta a obținut permisiunea de a căuta finanțare, care în principiu va fi asigurată prin Fondul de investiții Goldman Sachs. Cele 1,5 miliarde de euro vor fi rambursate în 35 de ani, cu o perioadă de grație de cinci ani, cu ajutorul câștigurilor „Espai Barca”.

Scopul este modernizarea Camp Nou din vara viitoare.Lucrările vor fi finalizate în 2025, iar întregul proiect va fi finalizat în 2027.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate