Temperaturi foarte ridicate în multe țări din lume!

SocialNews

În Spania se înregistrează temperaturi de 47 de grade!

Au fost înregistrate temperaturi foarte ridicate la sfârșit de săptămână, în Spaniei. La Madrid, două zile la rând s-au înregistrat peste 40 de grade Celsius. Iar într-o localitate de lângă Sevilla s-au înregistrat 44 de grade. De asemenea, meteorologii spun că sunt asteptate 47 de grade în Andalusia.

Este foarte cald. Cu toate acestea, este frumos, deoarece a trecut mult timp de când nu am mai vizitat un alt oraș”, a spus un turist italian.

La orele prânzului trebuie să pleci acasă. Poți ieși abia după ora 9 seara pentru că, dacă nu ești obișnuit cu căldura, vei avea dificultăți”, a punctat un bătrân.

Valul de caniculă, primul care afectează Peninsula Iberică în acest an, ar urma să avanseze, luni, spre est. Doar o mică parte din coasta Atlanticului, în nordul Spaniei,
ar urma să fie scutită de caldura greu de suportat.

La Moscova vor fi 35 de grade!

La Moscova s-au inregistrat 33 de grade Celsius, iar meteorologii anunță pentru marți 35 de grade.

Totodată, în stațiunile de la Marea Neagră se vor inregistra între 28 și 30 de grade Celsius.

În America apa aruncată din aeronave se evaporă înainte să ajungă la sol!

În vestul Statelor Unite, continuă să se dezlănțuie incendii violente de vegetație. California, Nevada, Arizona și Utah sunt afectate de un val de căldură, care a adus temperaturi record în mai multe zone. Oamenilor li s-a cerut să plece din calea focului, în timp ce echipele de intervenție duc o lupta cruntă cu flăcările.

Pompierii spun că aerul este atât de uscat încât o mare parte din apa aruncată din aeronave pentru a stinge flăcările se evaporă înainte de a ajunge la sol.

În Las Vegas, mercurul din termometre a arătat în weekend peste 47 de grade Celsius – o temperatură care, din 1942 încoace, s-a înregistrat doar de trei ori. Iar într-o regiune din California au fost peste 54 de grade Celsius.

Sursa – www.stiripesurse.ro
Sursa fotografiilor – www.pixabay.com

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate