Versiunea de actualizare 15.12.2021 Bine ati venit! Va multumim pentru utilizarea Social News (denumita in continuare „Platforma” si/sau „ Social News”). Conceptul de Social News si/sau platforma include site-ul www. socialnews.ro si aplicatii mobile (iOS, Android). Utilizarea Social News este supusa acordului de utilizare dintre dumneavoastra si SC Online Business Network S.R.L. (denumita in continuare „compania” si „noi”), pe de alta parte.

Acordul de utilizare este in vigoare de la data la care incepeti sa utilizati Social News. Daca continuati sa utilizati platforma pentru a confirma ca sunteti de acord cu urmatorii termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii (denumite in continuare „termeni”), trebuie sa incetati sa utilizati platforma si termenii de utilizare vor inceta.

Termenii si conditiile se aplica intregii perioade de utilizare, care vor fi actualizate de fiecare data cand Social News este accesat si utilizat. In plus, daca nu respectati acesti termeni, va putem suspenda sau rezilia accesul la serviciile noastre in orice moment.

Acesti termeni determina utilizarea serviciilor noastre legate de continutul nostru si ce puteti face cu acesta (cum ar fi, dar fara a se limita la, partajarea, copierea adreselor articolelor, continutul de stiri etc.), drepturile noastre si obligatiile dumneavoastra.

Trebuie sa cititi acesti termeni si sa verificati actualizarile de fiecare data cand o utilizati. Cea mai recenta versiune este intotdeauna aplicabila (de obicei atunci cand lansam servicii sau functii noi sau cand modificam modul in care oferim servicii sau trebuie sa ne conformam cu noile cerinte legale).

Informații privind Compania:

SC Online Business Network SRL

Adresa: Deva , Hunedoara , Strada George Enescu , Bl 4 , Sc B, Ap12

CUI 45273248 , EUID ROONRC J20/1778/2021

Contact: obnromania@gmail.com

1. Utilizarea Social News

1.1 Pentru a beneficia de functiile Social News, utilizatorii au nevoie de un computer personal (PC, Mac sau laptop), de o conexiune la Internet stabila si de un browser web instalat (precum Mozzila Firefox, Safari, Chrome) prin care sa poata accesa adresa www.socialnews .ro. Alternativ, utilizatorii pot folosi Social News instaland o aplicatie mobila, care este disponibila in App Store si Play Store. Din motive de claritate, utilizarea serviciilor de acces Social News, cum ar fi serviciile de internet de roaming fixe, mobile sau mobile, serviciile de acces la computer sau dispozitivele mobile conectate la Internet nu sunt furnizate de companie si pot implica semnarea de contracte si plata acestor furnizori .

1.2 Social News poate fi folosit pentru a obtine noi informatii si stiri din diverse domenii de interes din tara si din strainatate.

1.3 Pe Social News, veti putea citi si/sau vizualiza stiri din diverse domenii, cum ar fi, dar fara a se limita la: politica, economie, justitie, cultura, sanatate, stiri sau informatii straine, sport si IT.

2.Limitări și Disponibilitate

2.1 Sunteti de acord sa utilizati Social News exclusiv in scopurile specificate si permise de termenii de utilizare si numai in domeniul de aplicare permis de lege.

2.2 Este interzisa depasirea oricarei limite de transmisie aplicabila sau rezonabila (trafic), care va poate impiedica sa utilizati platforma sau sa accesati continut nou care genereaza trafic excesiv. Daca utilizarea intentionata sau neintentionata ameninta capacitatea companiei de a furniza Social News, acestia vor avea dreptul de a lua toate masurile rezonabile pentru a proteja serviciul, care poate include suspendarea accesului.

2.3 Compania nu garanteaza ca Social News sau orice parte a acestuia este adecvata sau disponibila pentru utilizare intr-o anumita locatie. In masura in care alegeti sa accesati si sa utilizati platforma, veti face acest lucru in mod activ si veti fi responsabil pentru implementarea legilor aplicabile.

2.4 Compania nu garanteaza ca utilizarea serviciului va fi neintrerupta sau fara erori.Sunteti de acord ca, conform termenilor, serviciul poate fi suspendat pe termen nelimitat in anumite intervale de timp.

2.5 Pe langa acestea, ati fost informat si declarati ca Social News este furnizat „ca atare” si „asa cum este disponibil”. Compania, angajatii si afiliatii sai neaga in mod expres toate garantiile privind utilizarea platformei, inclusiv garantia ca:

 (i) platforma indeplineste cerintele dumneavoastra;

(ii) functionarea neintrerupta si fara erori a platformei;

(iii) acuratetea. si fiabilitatea informatiilor despre sex.

2.6 In masura maxima permisa de lege, compania va suporta, direct sau indirect, orice raspundere contractuala sau delictuala pentru utilizatori sau pentru altii din cauza daunelor nemonetare sau banesti stipulate in prezentul acord de utilizare sau previzibile la momentul rezilierii acestuia, indiferent daca este valabil sau nu.Fie ca se datoreaza vinei firmei (neglijenta, imprudenta), daca societatea a fost avertizata sau nu, in momentul in care acestea sunt generate sau derivate din beneficii nerealizate, din cauza utilizarii sau lipsei de posibilitate a dvs. pentru a utiliza platforma sau va aflati susceptibil de a suferi daune in astfel de evenimente.

2.7 Societatea nu exclude raspunderea pentru situatiile care nu pot fi excluse prin contract din cauza prevederilor legale obligatorii.

3. Continutul Social News

3.1 Termenul „continut” cum ar fi, dar fara a se limita la: transmisii TV sau radio, streaming video (Social News  Live), text, materiale audio, materiale video, imagini, logo-uri, marci si sigle, calculatoare de programe, baze de date, cod sursa si metadate , etc., furnizate utilizatorilor de catre noi. Uneori, poate include, de asemenea, continut detinut sau controlat de o terta parte si avem dreptul de a va oferi un astfel de continut.

3.2 Utilizatorii declara si inteleg ca atunci cand folosesc platforma si acceseaza stiri si/sau informatii, pot intalni continut care le poate afecta emotiile, sau continut pe care il pot considera inadecvat sau inadecvat pentru preferintele si/sau convingerile lor. Compania nu controleaza si nu este responsabila pentru continut. Stirile si informatiile de gazduire nu reprezinta opiniile reporterilor, angajatilor si/sau companiei si sunt prezentate dintr-o perspectiva obiectiva si informativa. Compania va depune toate eforturile rezonabile pentru a oferi opinii, evaluari, comentarii si analize cat mai diverse posibil pentru a satisface cat mai multi utilizatori in functie de preferintele acestora.

3.3 In plus, Social News poate contine si continut care nu este potrivit pentru publicul mai tanar. Daca permiteti copiilor sa va foloseasca dispozitivul pentru a accesa Social News, sunteti singurul responsabil pentru a determina daca un astfel de continut este potrivit pentru copii.

4. Continutul Utilizatorilor

4.1 Utilizatorii au posibilitatea de a contribui si de a participa la programele/editiile/programele noastre prin apeluri, mesaje text, comentarii si mesaje prin intermediul platformelor de social media.

4.2 Prin transmiterea continutului, ne acordati o licenta neexclusiva de a folosi si partaja in orice mod si orice media (inclusiv radio, TV si online) din intreaga lume pe intreaga perioada de protectie si nu ne asumam alte responsabilitati fata de dvs.

4.3 Atunci cand folosim continutul dumneavoastra, avem si dreptul de a modifica sau edita in conformitate cu strategia de editare in conformitate cu formatul zilnic agreat de conducerea acestui site. Pe langa utilizarea continutului, veti fi citat si ca sursa (nume, prenume etc.).

5. Partajarea Continutului

5.1 Anumite articole/texte/materiale ofera utilizatorilor posibilitatea de a le partaja prin Facebook, Twitter, Linkedin sau prin copierea link-urilor (adreselor).

5.2 Cand utilizati platforma noastra, nu trebuie sa:

-Copiati, republicati, editati, modificati si adaugati continut neautorizat;

-Monetizati continut prin taxarea altor utilizatori si/sau folosind continut pentru a genera venituri din publicitate;

-Utilizati continutul intr-un mod care poate induce in eroare alti utilizatori sau poate provoca prejudicii sau prejudicii Social News;

-Il distribuiti pe un domeniu, pagina, aplicatie sau platforma care contine comportament pornografic, violent sau antisocial, text sau imagini insultatoare sau care va poate afecta rasa, orientarea religioasa, sexul, varsta sau orientarea sexuala.

6. Drepturile de autor

6.1 Utilizatorul declara si intelege ca toate drepturile de autor si drepturile legate de dreptul de autor, cum ar fi, dar fara a se limita la, drepturile de autor legate de programe de calculator, drepturile de autor legate de baze de date, interfete grafice, imagini, texte, logo-uri si marci comerciale, apartin companiei in orice caz. In plus, utilizatorul declara si intelege ca, cu exceptia scopului utilizarii platformei si in conformitate cu conditiile prezentului acord de utilizare, informatiile si datele protejate de astfel de drepturi nu vor fi utilizate.

6.2 Cu exceptia scopului crearii platformei, este strict interzisa utilizarea platformei si incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale companiei. Utilizarea in alte scopuri poate atrage raspunderea utilizatorului, conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

7. Incalcarea drepturilor de autor

7.1 Daca credeti ca Social News are un continut care va incalca drepturile de autor, va rugam sa folositi formularul de contact pentru a ne anunta.

7.2 Cand ne anuntati cu privire la incalcarea drepturilor de autor, trebuie sa:

(a) sa furnizati informatiile dvs. de contact;

(b) sa evidentiati/sa furnizati informatii detaliate despre continutul care va incalca drepturile de autor; (c) sa dovediti ca detineti drepturile de autor asupra continutului, si lansarea sa nu este autorizata de dvs.

7.3 Dupa primirea notificarii, vom lua in considerare daca continutul incalca drepturile de autor si daca ar trebui sters.

8. Link-uri Aplicatii/Platforme Terte

8.1 Este posibil sa folosim/afisam/oferim uneori link-uri catre aplicatii/platforme/site-uri web operate de terti. Nu suntem responsabili pentru modul in care le folositi. Aceste aplicatii/platforme/site-uri web pot avea proprii termeni si conditii de utilizare, iar tu trebuie sa citesti si sa analizezi acesti termeni si conditii. In plus, nu garantam si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice aplicatie/platforme/site-uri web catre care oferim link-uri prin Social News.

8.2 Uneori, aplicatiile/platformele/site-urile web ale tertilor pot furniza link-uri catre continutul Social News. Aceasta nu inseamna ca avem un link catre site sau ca trebuie sa presupunem ca Social News este asociat sau afiliat acestor aplicatii/platforme/site-uri web, mai ales daca nu am confirmat existenta unei astfel de relatii.

8.3 Daca accesati/vizionati Social News prin intermediul retelelor sociale (de exemplu, accesati/vizionati articole partajate prin intermediul platformelor sociale), acesti termeni vor continua sa se aplice, in plus, se pot aplica termeni si conditii. Platforma de pe care accesati/vizualizati continutul (termeni de utilizare, politica de confidentialitate, inclusiv politica de cookie-uri)

9. Protectia antiphishing

9.1 Compania nu va trimite mesaje prin e-mail sau SMS (cum ar fi alerte, verificari, solicitari de informatii sau mesaje care contin programe, aplicatii sau redirectionari) catre diferite site-uri web care solicita abonatilor sa furnizeze date personale sau orice alte informatii legate de acestea.

9.2 Astfel de mesaje provin de la adrese de e-mail inexistente sau falsificate pentru a obtine in mod fraudulos informatii confidentiale. Pentru a preveni eventualele fraude, va rugam sa nu respectati sau sa respectati cerintele continute in astfel de mesaje. Daca primiti un astfel de mesaj, va rugam sa ne contactati prin email: obnromania@gmail.com.

9.3 Pentru a utiliza platforma corect si in siguranta, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

(i) Nu raspunde la nicio solicitare de comunicare a datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon etc.);

(ii) Compania nu va colecta date personale sau informatii confidentiale despre utilizator prin e-mail sau SMS;

10. Despagubiri

10.1 Acceptand acesti termeni, intelegeti si declarati ca sunteti direct responsabili si ca veti despagubi compania de orice daune directe sau indirecte, reale sau consecvente cauzate de dvs. sau de incalcarea de catre orice persoana a acestui contract, nerealizata sau nerezonabila, inclusiv imaginea sau pierderea veniturilor, accesul la platforma. prin terminalul dumneavoastra (PC, laptop, dispozitiv mobil) sau prin incalcarea oricaror drepturi ale altor utilizatori sau terti.

11. Modificari ale Platformei

11.1 Ne rezervam dreptul de a modifica continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al platformei in orice moment, in functie de tehnologia analizata si oportunitatile de afaceri si progresul tehnologic. In aceste conditii, sunteti de acord ca este posibil sa nu puteti utiliza platforma in timpul sau dupa modificare.

12. Forta majora

12.1 Forta majora este un eveniment neprevazut in afara controlului si inevitabil al ambelor parti. Societatea nu isi poate asuma direct sau indirect responsabilitatea din motive independente de vointa sa. Aceasta scutire include, dar nu se limiteaza la: erori de operare ale echipamentelor tehnice utilizate pentru operarea platformei, defectiuni ale conexiunii la Internet, erori ale conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemele platformei, erori de operare etc.

13. Dispozitii finale

13.1 Compania va putea trimite notificari despre platforma si/sau modificarile acesteia, termenii si conditiile/modificarile la acordul de utilizare. Notificarea poate fi trimisa printr-o fereastra pop-up afisata pe site si/sau prin aplicatia Social News.

13.2 Acordul de utilizare si relatia dintre dumneavoastra si companie sunt guvernate de legea romana. Eventualele litigii legate de utilizarea platformei sunt de competenta exclusiva a instantei competente din Deva, Romania, si se vor solutiona in conformitate cu legile aplicabile la momentul respectiv.

13.3 Anumite utilizari ale platformei pot face obiectul unor termeni si conditii speciale si veti fi anuntat la momentul potrivit. De exemplu, dar fara a se limita la prelucrarea datelor cu caracter personal.

servere vps gazduire web servere dedicate