The Auschwitz Report 2021

SocialNews

Aceasta este adevărata poveste a lui Freddy și Walter – doi tineri evrei slovaci, care au fost deportați la Auschwitz în 1942. La 10 aprilie 1944, după o planificare minuțioasă și cu ajutorul și rezistența deținuților lor, reușesc să scape.

În timp ce deținuții, care lăsaseră în urmă, se ridică cu curaj împotriva ofițerilor naziști, cei doi bărbați sunt conduși de speranța că dovezile lor ar putea salva vieți. Slăbiți și răniți, își croiesc drum prin munți înapoi în Slovacia.

Cu ajutorul întâlnirilor întâmplătoare, ei reușesc în cele din urmă să treacă granița și să întâlnească rezistența și Crucea Roșie. Ei compilează un raport detaliat despre genocidul sistematic din lagăr.

Cu toate acestea, cu propaganda nazistă și legăturile internaționale încă în vigoare, relatarea lor pare a fi prea îngrozitoare pentru a crede.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
1 Comment
servere vps gazduire web servere dedicate