THE FLASH (Action/Adventure) 2022

SocialNews

The Flash este un film cu supereroi bazat pe „Flashpoint”, având parte de mai multe personaje  DC Comics, inclusiv Affleck și Keaton ca versiuni diferite ale lui Batman. Pentru cei ce sunt curioși să afle ce anume înseamnă, DC Comics este una dintre cele mai mari și mai vechi companii de benzi desenate din lume, prima lor publicație sub banner-ul DC având loc în anul 1937.

O mare parte din publicațiile sale au loc doar în universul fictiv DC și prezintă numeroase personaje cunoscute și reprezentative, precum Batman și Superman. Acest univers deține și rău-făcători, precum Joker și Darkseid. The Flash se dorește a fi cel de al doisprezecelea film DC Extended Universe (DCEU).

În rolul principal se află Ezra Miller care a jucat în The Stanford Prison ExperimentJustice League și încă alte 20 de filme. În acest film, Barry Allen/The Flash, călătorește în timp pentru a împiedica uciderea mamei sale. Schimbările făcute în trecut vor afecta inevitabil viitorul.

The Flash putea să apară pe ecrane în urmă cu peste 15 ani, însă diferențele de creativitate intervenite între regizori au dus la imposibilitatea acestui fapt. Muschietti și Hodson s-au alăturat filmului în iulie 2019, iar pre-producția a început în ianuarie 2020. Filmările au început în aprilie 2021 la Warner Bros. Studios, Leavesden, în Anglia și s-au încheiat în octombrie 2021.

Data lansării: noiembrie, 2022 (USA).

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate