Tiberiu Argint s-a folosit relația cu Andreea Bălan pentru a „lega” o super afacere!

SocialNews

Chiar dacă relația lor nu a durat mult, Tiberiu Argint părea să fi profitat din plin de notorietatea adusă de povestea sa de dragoste cu Andreea Bălan. S-a dedicat afacerilor și s-a schimbat dintr-un angajat în angajator într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Potrivit CANCAN.RO, la scurt timp după ce s-a alăturat Andreei Bălan, Tiberiu ar fi făcut lobby pentru a cumpăra franciza românească de la compania electrică daneză la care lucra la acea vreme.

Tânărul era doar un angajat. După ce le-a explicat danezilor că iubita lui este una dintre cele mai admirate cântărețe de la noi și va aduce mai multă publicitate mărcii, a reușit să-i convingă pe danezi să-i vândă franciza. Acest lucru se face numai atunci când semnează pe afacere.

S-a întâmplat mai târziu. Când lucrurile păreau să meargă foarte bine pentru cuplu, Andreea Bălan nu și-a băgat în necaz iubitul. Ea chiar l-a susținut. Artista a postat de mai multe ori pe Instagram, menționând compania daneză. Informații mai detaliate despre CANCAN.RO.

De ce s-au despărțit Tiberiu Argint și Andreea Bălan

Potrivit unei persoane apropiate celor doi, problemele au început să apară după ce pe internet au fost postate câteva fotografii cu George Burcha și sora lui Tibeliu, Sonia Argent. Cei doi au participat la un eveniment și au interacționat fără ezitare. Acest lucru ar enerva Andreea Bălan, care nu s-a reținut și a reacționat imediat.

Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi”, a declarat un apropiat al celor doi pentru impact.ro.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate