Tips&tricks: ce să știi înainte de a-ți face un piercing în ureche?

MIhai Vlad

Îți dorești să ai parte de un aspect deosebit, care să îți asigure un plus de feminitate și, în același timp să îți ofere o notă de unicitate?

Atunci este bine să știi că îți poți face un piercing ureche: https://inkstar.ro/piercing-ureche/, iar astfel vei purta un accesoriu interesant. Înainte de a merge, însă, la un salon specializat, există câteva detalii, pe care să le pui în balanță și de care să ții cont: descoperă-le din rândurile de mai jos!

Piercing ureche – unde poți să îl aplici?

Urechea reprezintă o zonă foarte ofertantă când vine vorba despre aplicarea unui pierce, întrucât îți permite să alegi dintre numeroase locuri. Dintre acestea, amintim:

  • helix – poți aplica o bijuterie în cartilajul superior, pentru obținerea unui aspect aparte;
  • pierce industrial – îți poți pune un pierce chiar pe marginea cartilajului, în proximitatea urechii exterioare;
  • auricular – este o altă variantă, pe care o ai la dispoziție, fiind vorba despre o bijuterie pe care o poți aplica pe marginea cartilajului, chiar lângă urechea exterioară;
  • snug – poți opta pentru un pierce aplicat deasupra antitragusului;
  • daith – dacă ești o perioadă curajoasă, îți poți face un piercing în cartilajul aferent urechii interne;
  • lob – este vorba despre piercing-ul clasic, în zona inferioară a unuia dintre lobi.

Toate acestea sunt zone pe care le poți lua în considerare atunci când vrei să îți pui un accesoriu într-una dintre urechi. Dacă ești nehotărât, poți discuta cu artistul la care apelezi, iar el îți va arăta lucrări de care s-a ocupat deja și care te vor ajuta să iei o decizie mai ușoară.

  OMV afirmă că România primește în primul rând gazele din Marea Neagră, dar Transgaz exprimă îngrijorări cu privire la disponibilitatea lor

Cât timp durează procedura de aplicare a pierce-ului în ureche?

Despre aplicarea pierce-ului propriu-zis trebuie să știi că se face numai după realizarea unei găuri, în care să fie inserată bijuteria. Procedura prin care trebuie să treci durează foarte puțin, de ordinul minutelor și nu este dureroasă. Este adevărat: vei simți un ușor disconfort atunci când artistul îți face gaura în ureche, însă senzația dispare destul de repede. Ceea ce durează mai mult este perioada de vindecare, în care trebuie să ai mare grijă.

În cât timp se vindecă pielea?

Dacă te întrebi cât timp durează să ți se vindece zona în care îți faci o gaură, este bine să ai în vedere că durata variază de la zonă la zonă. De exemplu, dacă îți faci o gaură în lobul urechii, vindecarea durează circa 2 – 3 luni, însă dacă optezi pentru o gaură în cartilaj, organismul tău are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

Sfaturi de care să ții cont în perioada de vindecare

Indicat este ca imediat după realizarea unei găuri în ureche să ai mai multă grijă la igiena personală, pentru a facilita vindecarea. De exemplu, asigură-te că nu atingi zona respectivă cu mâinile murdare, neigienizate, pentru a evita infectarea sau apariția unor iritații. De asemenea, este de preferat să nu te joci cu pierce-ul imediat după ce ți-a fost aplicat, pentru a-i acorda timp să se așeze, iar organismul tău să îl accepte.

La InkStar.ro îți poți pune orice tip de bijuterie îți dorești, indiferent dacă preferi una simplă, discretă și delicată sau un pierce mai complex, de dimensiuni mai mari. Optând pentru unul din cele mai bune saloane piercing Bucuresti aici, te bucuri de rezultatele dorite în condiții optime, iar artistul îți oferă sfaturi importante, de care e bine să ții cont, mai ales în perioada de vindecare.

  Parlamentarii PNL vor vota proiectul Legii pensiilor și în Camera Deputaților

Date de contact:

E-mail: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932

Share this Article
Leave a comment