TOP CIAO.RO | Divele care au atras toate privirile cu cele mai „obraznice” ţinute! Imagini incendiare

SocialNews

[ad_1]

Vedetele autohtone nu ies aproape niciodată din casă dacă nu arată impecabil. Mai există şi mici scăpări, însă acum nu vorbim despre acest lucru. În imaginile pe care vi le prezentăm astăzi, foarte atent alese de altfel, divele au fost surprinse în ipostaze interzise cardiacilor. GALERIA FOTO este incendiară! Așadar mare atenţie!

Pentru divele noastre, aspectul fizic, este cel mai important. Din acest motiv, depun mari eforturi pentru a avea o siluetă de model. De-a lungul timpului, multe au apelat şi la ajutorul medicului estetician, iar rezultatele s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Din programul vedetelor nu lipsesc, evident, orele de fitness. Cert este că toate stau bine rău pe corp, iar atunci când apar în public întorc toate privirile. Dar mai ales atunci când ales să poarte cele mai „obrazice” rochițe și fustițe.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai „obrazice” ţinute!

Cine sunt cele 30 de sexy-vedete care se bat să urce pe podium? Binca Drăgușanu, Cristina Ștefania, Mădălina Ghenea, Loredana Chivu, Iuliana Pepene, Ramona Olaru, Daniela Crudu, Cătălina Hyperfox, Gianina Ilieș, Anna Lesko, Claudia Iosif, DJ Harra, Claudia Pătrașcanu, Diana Bart, Valentina Pelinel, Alina Crișan, Mira, Alexia Eram, Giulia Nahmany, Andreea Raicu, Delia Matache, Adelina Pestrițu, Lidia Buble, Amalia Enache, Emily Burghelea, Andra Volos, Simona Senzual, Alexandra Stan, Maria Constantin și Andreea Bălan.

V-am captat atenția? Suntem siguri că da! Rămâne, în continuare, să aflați ce loc ocupă fiecare “bunăciune”.

Frumoase, dar flămânde!

Sunt mereu aranjate, tot timpul în pas cu moda, însă divele din România mai au şi momente de slăbiciune. Nu v-aţi fi aşteptat la asta, la cât de atente sunt vedetele noastre să nu fie prinse pe picior greşit.

Chiar dacă nu le onorează ipostazele, cu siguranță se vor amuza și ele când se vor vedea în imaginile din GALERIA FOTO.

Am putea spune că surorile Bambi sunt campioane la ”mâncat viteză”. În perioada respectivă, ce-i drept, nu stăteau bine deloc la capitolul timp. Aveau concerte pe bandă rulantă şi erau nevoite să se hrănească pe unde apucau. Deşi, la cum arată ai zice că nu prea se ating pe mâncare. Artistele care mai nou au lăsat microfonul pentru afaceri, s-au speriat destul de tare de aparatele de fotografiat de parcă erau prinse în flagrant cu cine știe ce substanțe interzise. Dar, de fapt, ele înfulecau de zor nişte orez la caserolă. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

 

Sursă foto: arhivă CIAO

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……[ad_2]

Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate