Trei persoane transportate la spital cu arsuri şi intoxicate cu fum, după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetaţie

SocialNews

Trei persoane au fost transportate marţi dimineaţa, la spital, cu arsuri şi intoxicate cu fum, după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetaţie în apropierea casei lor aflate în cartierul Turnişor din municipiul Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Raluca Marcu, potrivit Agerpres.

„Pompierii sibieni au intervenit în zona Câmpşor, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. La fata locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 200 mp de vegetaţie uscată”, a declarat reprezentanta ISU, Raluca Marcu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, doi adulţi şi un minor.

”O femeie în vârstă de 31 de ani, cu arsuri ale căilor aeriene, a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, un bărbat în vârstă de 25 de ani şi un minor în vârstă de 16 ani intoxicaţi cu fum au fost transportaţi la UPU Sibiu, respectiv CPU Sibiu de către echipajele SAJ”, a spus Raluca Marcu.

Potrivit sursei citate, cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate