UEFA va muta finala EURO 2020 de la Londra la Budapesta dacă Marea Britanie va impune carantina

SocialNews

Reprezentanții UEFA au amenințat autoritățile britanice că vor muta finala Campinatului European EURO 2020 la Budapesta.

Aceștia solicită autorităților britanice renunțarea la măsura de carantinare a celor 2500 de invitați ai forului european, informează publicația The Times, citată de presa internațională.
Stadionul Wembley urmează să găzduiască semifinalele și finala turneului european.

Pentru a depăși situația de criză, miniștrii din Marea Britanie discută acum o propunere de scutire de carantină pentru oficialii UEFA, FIFA, pentru politicieni, sponsori, și reprezentanții media, scrie publicația britanică News.ro.

Scutirea de carantină ar determina ca cei 2500 de VIP-uri să asiste pe Wembley la meciurile din fazele eliminatorii. În cazul în care miniștrii britanici nu vor decide favorabil eliminării carantinei, UEFA va muta finala EURO 2020 la Budapesta, în Ungaria. Această țară nu va mai avea restricții la frontieră în Zona Schongen, începând chiar de săptămâna viitoare.

Acest lucru ar însemna ca Ungaria să umple la capacitate maximă Puskas Arena și să le permită fanilor și oficialilor să meargă la restaurante și baruri înaintea finalei, care va avea loc în luna iulie.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate