Ultimă oră – Sorin Grindeanu a făcut plângere penală: Imaginea lui a fost folosită în o țeapă uriașă

SocialNews

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă marţi că a sesizat instituţiile abilitate pentru a fi identificate, şi pedepsite conform legii, persoanele care îmi folosesc imaginea pentru a promova o fictivă vânzare de acţiuni la o companie.

”Am sesizat astăzi instituţiile abilitate pentru a fi identificate, şi pedepsite conform legii, persoanele care îmi folosesc imaginea pentru a promova o fictivă vânzare de acţiuni la o companie. Aceste informaţii false reprezintă o grosolană tentativă de manipulare!”, spune ministrul Transporturilor pe Facebook.

”Nu am făcut şi nu voi face reclamă pentru nicio companie şi nu accept ca imaginea mea să fie folosită în astfel de acţiuni”, mai precizează Grindeanu.

Luni, Banca Naţională a României (BNR) a anunţat o tentativă de fraudă financiară tip deepfake după ce au apărut videoclipuri ce folosesc fraudulos imaginea şi vocea guvernatorului BNR pentru a convinge publicul să facă investiţii financiare pe o platformă inexistentă.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate