Un bărbat a bătut o femeie după ce i-a fredonat o melodie la ureche

SocialNews

Un scandal într-un club din Botoșani a degenerat într-un scandal uriaș în stradă, după ce o tânără s-a arătat deranjată de melodia pe care un bărbat i-a fredonat-o la ureche. Fata l-a împins, iar tânărul a lovit-o cu palma peste față.

Jandarmii din Botoșani au intervenit sâmbătă la un scandal între două grupuri de tineri, în apropierea unui club de pe strada Cuza Vodă, în municipiul Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că totul a început în club, de la o discuție în contradictoriu între câteva femei, la care a intervenit un bărbat de 20 de ani.

„Deranjată de implicarea bărbatului și de cântecul pe care acesta a început să il fredoneze la ureche, o tânără l-a împins pe o canapea, moment în care acesta s-a ridicat și a lovit-o cu palma peste față. În momentul intervenției jandarmilor, femeia îi reproșa bărbatului că a lovit-o, semnele agresiunii fiind încă vizibile pe obrazul stâng, fără însă a necesita îngrijiri medicale”, spun, marți, jandarmii botoșăneni.

După aplanarea conflictului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, care vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate