Un bărbat în vârstă de 99 de ani a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, după un incendiu

SocialNews

Un bărbat în vârstă de 99 de ani a suferit arsuri pe mai bine de 30% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu produs, în noaptea de miercuri spre joi, în locuinţa sa din localitatea Cucuteni, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, vecinii au observat flăcările şi au sunat de urgenţă la 112.

„Bărbatul a povestit că a folosit motorină pentru a aprinde focul şi, într-un moment de neatenţie, recipientul a luat foc. Vecinii au observat flăcările şi au dat alarma. Tot ei l-au ajutat pe bătrân să iasă din locuinţă. Acesta a fost preluat de un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au precizat oficialii ISU.

La faţa locului au ajuns şi două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au constatat că locuinţa ardea în totalitate şi au acţionat rapid altfel încât flăcările să nu se extindă şi la alte construcţii din apropiere.Sursa

  Rețeta de sarmale de post a Annei Lesko, ca-n Republica Moldova. Te lingi pe degete!
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment