Un bătrân a fost găsit carbonizat, după ce casa i-a fost cuprinsă de un incendiu

SocialNews

Un bărbat de 79 de ani a decedat, marţi dimineaţă, după ce locuinţa acestuia din localitatea prahoveană Scorţeni a fost cuprinsă de un incendiu, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii sosiţi la faţa locului au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la o locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp şi la o a doua locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp.

Deoarece existau informaţii cu privire la faptul că o persoană fusese surprinsă de incendiu, a fost constituită o echipă pentru căutarea posibilei victime, fiind găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 79 ani.

La finalul intervenţiei, pompierii au stabilit faptul că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coşului de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile din preajmă.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate