Un campion național la box se află în comă la spital, după o ceartă cu iubita. Sunt lansate acuzații grave

SocialNews

Un campion național la box din Bistrița se zbate între viață și moarte, în urma unei altercații avute pe scara blocului în care locuia. Mama tânărului lansează acuzații grave.

Daniel Borgovan, campion național la box și multiplu medaliat la campionate de profil, a avut o ceartă cu iubita în apartamentul din Bistrița. La un moment dat, de frică, femeia a cerut ajutorul unui prieten. Un bărbat ar fi ajuns la domiciliul celor doi, apoi scandalul s-a mutat în casa scării.

După multe îmbrânceli și lovituri, tânărul a căzut pe scări și s-a rostogolit de la etajul patru până la etajul trei.

În prezent, starea de sănătate a victimei este extrem de gravă.

”Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Mama tânărului susține că ar fi ajuns mai multe persoane la domiciliul celor doi și că totul ar fi fost organizat

”A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din câte ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a spus mama tânărului, pentru observatornews.ro.

  Marcel Boloș anunță că nimeni nu scapă de reforma fiscală: Era prevăzută în PNRR

Un apropiat de-al campionului susține că loviturile au fost extrem de puternice.

”Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a declarat Marcel, prietenul lui Daniel, pentru sursa citată.

Autoritățile au informat că doar două persoane au fost implicate în altercație.

”Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului”, a declarat Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Seara trecută, aproximativ 700 de persoane s-au strâns în fața spitalului din Bistrița pentru a se ruga pentru Daniel.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment