Un copil a murit în timpul unui antrenament de judo, după ce a fost trântit de 27 de ori de antrenor și colegii săi

Laura

După ce a fost trântit de 27 de ori de antrenor și de colegii lui, în timpul unui antrenament de judo, un băiat de numai 7 ani a încetat din viață, informează marca.com, potrivit News.ro.

Această tragedie s-a petrecut în Taiwan, la data de 21 aprilie.

Băiețelul a fost dus la spitalul Feng Yuan din Orașul Taichung. Acesta a petrecut 70 de zile în comă din cauza hemoragiilor cerebrale și a problemelor respiratorii cauzate de cele 27 de căzături. Datorită insuficiențelor organice multiple suferite în urma căzăturilor, părinții băiatului au decis ca acesta să fie deconectat de la aparatele care îl mențineau în viață.

Antrenorul acestuia a fost acuzat de reprezentanții procuraturii deoarece acesta nu avea licență de tehnician. Se pare că antrenorul i-a aplicat copilului de numai șapte ani tehnici de aruncare, cu care băiețelul nu era familiarizat și nici pregătit pentru a le realiza. În ciuda plângerilor făcute de copil, care a spus că îl doare capul și că are senzație de vomă, antrenorul, totuși, i-a provocat alte câteva căzături până când elevul său a devenit inconștient. Antrenorul a fost eliberat pe cauțiune.

Sursa – www.stiripesurse.ro

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate