Un nou divorț în showbiz-ul românesc: Anda Adam și Sorin Niculescu

Laura

După șase ani de căsnicie, Anda Adam și Sorin Niculescu s-au despărțit! Sorin Niculescu a confirmat separarea de Anda Adam, chiat în ziua în care artista a apărut în brațele unui bărbat misterios.

Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Andra este liberă să facă ce crede ea că e mai bine pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline” a declarat la Antena Stars, Sorin Niculescu, conform Spynews.ro

Artista în vârstă de 41 de ani a fost fotografiată în compania unui bărbat. Imaginea ce cei doi a fost postată chiar de soțul ei pe Instagram.

Referitor la relația dintre ea și soțul ei, Anda Adam a precizat în urmă cu ceva timp:

Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni că nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Sursa – www.ciao.ro

Sursa fotografiilor – www.ciao.ro și www.libertatea.ro

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate