Un pensionar din Rusia face senzație pe Facebook!

SocialNews

Un pensionar din Rusia în vârstă de 73 de ani din Rusia a devenit …. vedetă pe internet. Acest lucru s-a întâmplat după ce o înregistrare video în care acesta merge pe skateboard prin Sankt Petersburg a fost postată, informează DPA.

Igor se …plimbă cu skateboardul din 1981, a precizat surfistul Max Timukhin. Acesta l-a filmat pe bătrân şi a publicat videoclipul pe Instagram.

Timukhin a povestit pentru publicaţiile din Rusia cum l-a văzut pe pensionar întâmplător, pe când se afla în maşină, la semafor, scrie Agerpres.ro.

Am parcat, mi-am luat skateboardul şi m-am îndreptat către el”. Timukhin i-a oferit lui Igor echipamentul lui de sport, dar bătrânul a spus că este ‘‘o prostie” întrucât
skateboardul lui este mai bun.

O persoană a scris pe Instagram următorul lucru:”Dumnezeule, sper să am şi eu încheieturi aşa de sănătoase când voi avea 73”.

                                                                                          Sursa –www.stiripesurse.ro

                                                                                                 Sursa fotografiei: Instagram

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate