Un simt olfactiv rafinat

SocialNews

Dintre toate simturile, mirosul da o putere unica. Un parfum are capacitatea de a te transporta intr-un loc indepartat, de a te readuce la un moment pretuit sau de a evoca imbratisarea familiara a unei persoane dragi.

Pentru multi, alegerea unui parfum este mult mai profunda decat cumpararea altor produse de infrumusetare; este o experienta incredibil de personala.

Dar pentru ceva atat de individual, noi de la Emirate Note va aducem doar cele mai renumite si prestigioase branduri de parfum.

Trendul incepe insa sa se intoarca, iar oamenii incep sa graviteze spre parfumeria traditionala. Dubai a vazut un aflux de case de parfumuri de lux, tip boutique sosind in 2018 si, desi fiecare este unica in spirit, exista o tema comuna care le leaga , impulsul de a schimba modul in care gandim despre parfum.

„Iubitorii de parfum vor sa simta ca au descoperit ceva doar pentru ei , un parfum care spune o poveste pe pielea lor si a nimanui altcuiva”, spune Roja Dove, care a fost supranumit „profesorul de parfum”.
Spune tot el ca totul este despre , „personalizare trebuie sa existe un miros care sa transmita individualitatea purtatorului, evidentiindu-l din multime si sublimandu-i nevoia de a avea fiecare element al vietii lor”.

Agentii Emirate Note se deplaseaza saptamanal in Dubai pentru a va furniza doar cele mai selecte nuante de parfum .Parfumurile pe care Emirate Note le furnizeaza sunt alese cu mare grija doar de profesionisti , deci toti clientii Emirate Note beneficiaza doar de ce este mai bun.

Tot Roja Dove spunea „Adevaratii parfumieri creeaza parfumuri de calitate fina care atrag o generatie crescuta cu o mare responsabilitate olfactiva si satisfactie instantanee si care incep sa-si dea seama de calitate parfumurilor din Emiratele Arabe Unite si respectiv Dubai” , va invitam de descoperiti Dubaiul si minunatiile sale prin intermediul Emirate Note .

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate