Unde își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu! Sarmalele și salata boeuf nu vor lipsi de pe masa fostului milionar

SocialNews


Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor își fac deja planurile de vacanță. Din păcate, nu și Irinel Columbeanu care în ultimul an a dus-o din ce în ce mai greu, ajungând în cele din urmă la un azil de lângă Capitală, unde cel mai probabil își va petrece atât Crăciunul, cât și Revelionul.

Unde își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu. Recent, Ioan Cassian, proprietarul azilului unde se află Irinel Columbeanu, a vorbit despre pregătirile pe care le face în fiecare an pentru sărbătorile de iarnă.

Acesta a dezvăluit că nu știe ce planuri are Irinel Columbeanu pentru Crăciun și Revelion. De asemenea, Ion Cassian a mărturisit că nu știe dacă fostul milionar va rămâne la azil sau își va petrece sărbătorile în casa unui prieten. Citește continuarea aici.

Articolul Unde își va petrece sărbătorile de iarnă Irinel Columbeanu! Sarmalele și salata boeuf nu vor lipsi de pe masa fostului milionar apare prima dată în Ciao.ro.


Source link

  FIFA implementează noul regulament pentru agenții de jucători începând de duminică
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment