Universitatea Cluj – Eleftheria Moschatou, scor 47-62, în preliminariile FIBA EuroCup

SocialNews

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a fost învinsă joi, în BT Arena, de formaţia elenă Eleftheria Moschatou, scor 62-47 (31-22), în manşa tur din preliminariile FIBA EuroCup, potrivit news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Pana 10 puncte, Kelemen 9, Boiko 9, pentru ”U”, respectiv Zec 22, Kiser 10, pentru Eleftheria.

Manşa retur va avea loc în 27 septembrie, în Grecia.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în grupa A, alături de echipele Zabiny Brno, Flammes Carolo Basket şi Cadi Le Seu.

În grupa C a fost repartizată direct CSM Constanţa, alături de Galatasaray, Union Feminine Angers şi Kibirkstis. Meciurile din faza grupelor vor începe în 11 octombrie.

Universitatea Cluj a jucat ultima dată în cupele europene în sezonul 2003-2004, tot în FIBA EuroCup. În perioada sa de glorie, ”U” Cluj şi-a trecut în palmares 14 titluri naţionale şi 15 participări în cupele europene, din care 11 în Cupa Campionilor Europeni (actuala Liga Campionilor), competiţie în care a atins de două ori faza sferturilor de finală.

”Ne aflăm faţă în faţă cu istoria. După  20 de ani, numele ”U” se va face auzit din nou în Europa. Suntem de-a dreptul entuziasmaţi de momentul pe care îl trăim. Ştiu că pornim cu şansa a doua în aceste meciuri, dar ne vom da sufletul pe teren”, declara înaintea partidei, antrenorul grec al formaţiei clujene, Ioannis Koukos.Sursa

  „Ca mamă, am văzut suferința în toate formele ei”
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment