Valul de căldură lovește România! Temperatura de foc vor fi în următoarele 4 săptămâni

SocialNews

Meteorologii au anunțat că temperatura va fi mai mare decât în ​​mod normal în următoarele 4 săptămâni. Vor fi și precipitații în zonele sud-vestice și montane, care sunt mai mari decât media normală.

În majoritatea părților din țară, valorile termice vor fi mai mari decât in perioada specifică acestei perioade, dar cu o abatere termică mai accentuată în regiunile vestice și sud-vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, iar restul regiunii se vor fi specifice în această perioadă.

Săptămâna 12 – 19 iulie

În regiunea de vest, temperatura medie în acest interval va fi ușor mai mare decât valoarea normală, altfel temperatura medie va fi aproape de valoarea specifică în timpul perioadei. În această săptămână, există mai multe părți în regiunea sud-vestică, mai multe părți în zonele montane, iar restul sunt aproape de normal.

Săptămâna 19 – 26 iulie

Temperatura medie în regiunea de vest în această perioadă va fi ușor mai mare decât în ​​mod normal, iar restul regiunii va fi aproape de o temperatură specifică în acest interval. Sistemul de măsurare a precipitațiilor din toate regiunile săptămâna aceasta va fi aproape de normal.

Săptămâna 26 iulie – 2 august

Valoarea termica medie a regiunii de vest va fi ușor mai mare decât valoarea specifică a acestui interval, iar restul regiunii va fi aproape de valoarea normală a perioadei. Se preconizează că precipitațiile din această săptămână vor fi apropiate de precipitațiile normale din această perioadă, în toată țara.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate