Video | 37 de mașini avariate intr-un incendiu la Constanta. 8 copii și adulți au ajuns la spital.

SocialNews

Pompierii din judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi au intervenit de miercuri seară spre joi pentru stingerea unui incendiu în parcarea subterană a unui bloc de locuinţe din Constanţa. 250 de persoane au fost evacuate, iar peste 100 de persoane au fost îndepărtate de pe acoperișuri sau clădiri înalte. Opt persoane, inclusiv copii, au fost transportate la spital din cauza arsurilor sau a otrăvirii cu fum. Peste 30 de mașini au fost avariate.

ISU Constanţa a fost obligat să intervină de miercuri seară spre joi pentru stingerea incendiului din parcarea subterană a blocului.

Două mașini au luat foc împreună, dar s-a răspândit rapid. Din cauza focului mare, a fost necesară solicitarea echipelor ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa. Având în vedere numărul mare de participanți, a fost lansat planul roșu de intervenție.

”250 de oameni au fost evacuaţi, iar peste 100 de oameni au fost coborâţi cu autoscările de pe acoperiş şi etajele superioare”, au transmis forţele de intervenţie.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 8 copii și adulți au fost transportați la spital din cauza arsurilor sau a intoxicaţie cu fum. Incendiul a afectat 37 de mașini, dintre care 25 se aflau în parcare. Pompierii încearcă să stabilească cauza incendiului.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate