VIDEO – Reclamă controversată, cu femei, face valuri pe internet

SocialNews

BBC a raportat miercuri că cea mai mare marcă de produse lactate din Coreea de Sud a fost nevoită să-și ceară scuze pentru o reclamă controversată.

Anunțul Seoul Milk arătă un bărbat care fotografia în secret un grup de femei pe iarbă, care mai târziu au devenit vaci.

La începutul reclamei, un bărbat rătăcea într-un peisaj rural cu o cameră, ascunzându-se în tufișuri și filmând un grup de femei care beau și făceau yoga într-un pârâu.

„Am reuşit într-un final să le prindem pe cameră într-un loc de o curăţenie impecabilă”, se aude o voce masculină din off.

Când bărbatul calcă din greşeală pe o crenguţă care trosneşte femeile se transformă brusc în vaci.

Reclama se încheie cu cuvintele „Apă curată, hrană organică, 100% pur Seoul Milk. Lapte organic dintr-o fermă ecologică în natura plăcută din Cheongyang”.

Această reclamă a stârnit o dezbatere națională pe tema sexismului și a problemelor de gen, dar critica nu s-a limitat la femeile care devin vaci. Unii și-au exprimat îngrijorarea că bărbatul a fotografiat în secret grupul de femei, deoarece activitățile criminale care folosesc camere spion au devenit comune în Coreea de Sud în ultimii ani.

„Ne cerem scuze sincer tuturor celor care s-au simţit inconfortabil cu reclama la lapte lansată pe 29 luna trecută”, a declarat compania-mamă a Seoul Milk, Seoul Dairy Cooperative, într-un mesaj de scuze postat online.

Dar aceasta nu este prima dată când Seoul Milk provoacă controverse. În 2003, compania a organizat un eveniment de stropire cu iaurt pe modelele nud. Responsabilul Departamentului de Marketing al Laptelui din Seul și modelul prezent la eveniment au fost amendați pentru indecență.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate