Video-Un rapper celebru a fost asasinat la un festival de muzică din Los Angeles

SocialNews

Potrivit Agerpres, rapperul american Drakeo the Ruler a murit duminică după ce a fost înjunghiat în culisele Festivalului de Muzică de la Los Angeles, a declarat agentul său Scott Jawson pentru AFP.

Artistul în vârstă de 28 de ani, al cărui nume real este Darrell Caldwell, era programat inițial să cânte „Once Upon a Time in Los Angeles” cu starurile hip-hop Snoop Dogg, Ice Cube și 50 Cent în weekend.

Potrivit Los Angeles Times, citând oficiali de la departamentul de pompieri al orașului, incidentul care a dus la moartea lui a fost raportat la 8:40 sâmbătă seara.

O persoană neidentificată a fost transportată la spital în stare critică.

Ulterior a fost anunțat că rapperul Darrell Caldwell a murit din cauza rănilor sale.

Live Nation, care a ajutat la organizarea festivalului, a încheiat evenimentul la scurt timp după ce evenimentul a fost anunțat.

„A existat o altercaţie în culise”, a declarat promotorul evenimentului într-un comunicat. „Din respect pentru cei implicaţi şi în coordonare cu autorităţile locale, artiştii şi organizatorii s-a decis să nu se mai continue” spectacolele planificate.

Snoop Dogg a scris pe Twitter că se afla în cabina sa când a fost informat despre incident şi a decis să părăsească locul imediat.

„Sunt întristat de evenimentele de aseară de la festivalul Once Upon a Time in LA”, a scris el. „Condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Drakeo the Ruler”.

Darrell Caldwell a devenit celebru în 2015, iar multe dintre melodiile sale au fost bine primite de critici.

El a fost arestat în 2017 pentru deținere de armă și în 2018 pentru uciderea unui tânăr de 24 de ani. A executat câțiva ani de închisoare sub acuzație.

Rapperul a fost achitat în 2019, dar a fost acuzat că este asociat cu o bandă criminală. El a acceptat acordul cu justiția și a fost eliberat din închisoare în 2020.

În timp ce se afla în închisoare, a lansat albumul „Thank You for Use GTL”, care se referă la compania care controlează serviciul telefonic din închisoare. Drakeo a folosit aceste servicii pentru a înregistra versurile melodiilor sale.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate